Gazelca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Aha....čin Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 A sva midva sama tlele? Lohk en privat party udarva! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A sva midva sama tlele? Lohk en privat party udarva! Ja zgleda da sva ne,kakšn privat party...aaa? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Dejva tekilo kr iz flaše, je bl simpl! Ti sam še limone mal narež, sol pa že mava! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejva tekilo kr iz flaše, je bl simpl! Ti sam še limone mal narež, sol pa že mava! Ja,okej,čeprav to ni lih moja najljubša pjača....ampak dobr....na evo limono! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Ti pa mal soli poliž,na! Sej moja tud ni, sam zadane pa fejst! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa mal soli poliž,na! Sej moja tud ni, sam zadane pa fejst! O thnx....ja,a se ga mislš nažgat? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jutro... en sok iz hruške pa korenčka bi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O thnx....ja,a se ga mislš nažgat? ej, a ma dons kdo mačka? hihi Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jst bi pa eno kavico, prosim... z mlekom in smetano! njami... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, a ma dons kdo mačka? hihijaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, a ma dons kdo mačka? hihi Heh,niti ne....no ja sam počutm se pa vseen kot ožeta cunja... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Hehehehehe,js mam tigra Natikarca, kozarčk Pinot-a prosm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Heh,pa mislš da ti bo to pozdravl tigra.... (aja pa jz nism natikarca,da nauš zamešu ) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Vem, da nis! Sej zato jo pa kličm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ni ni,kr sam si postrež... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Raj ne, mam jutr poseg, pol me bo pa roka bolela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ja okej,jz bom pa vseen en čaj.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Le zakaj, sam čaj? Neki ostrga popij,pa bo vse bl rožnat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Pa nočem da je....zato bom sam čaj,uredu?Hvala. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Eh,babe! Kva zdej, a mi bo kera prnesla al me bo mogla res roka bolt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 evo ti js prnesem... k mam tolk močne roke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 a lohk se men? bi pa bananin frape, ce se da! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Bananin praviš evo, fajn frapast Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 a sadno kupo majo kle? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.