El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hihi kolk se oblizujete za to belo kavo... dejte še meni eno da vidim kaj je tole Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaaaaaaaaaaa, sadno kupo biiiiiiiiiiiiiiii evo ena taka z velik ananasa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ninč, sadna kupa je bolša...lej te jagode, pa ananas, pa banana...mmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 zdej morm pa prec še seb eno narest Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ampak res so svetske....to bi blo treba patentirat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 J, seveda, Mysti...evo jo...kok je velka....mjam, a ti lohk mčkn pomagam, k novš mogla sama cele??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ups....zdej sm ti pa vse pojedla.....čak, grem še po eno....nism se mogla upret! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kwa sta to sladkosnede, oz sadjesnede. bom kr eno velko bovlo nardila pa na mizo prnesla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa sta to sladkosnede, oz sadjesnede. bom kr eno velko bovlo nardila pa na mizo prnesla izvolte,zrihtano Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 navalimoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 aa a zame pa ni nič več ostalo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Seveda je...sm jst novo dozo sadja lihkar prnesla...sam narezat grem...lohk mi pa pomagaš???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 uu a kr v kuhno me boš spustila make way ... the cheff has entered the kitchin ouyea čak še White Barrya dam gor mmmm let's make some lovin Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 My first, my last, my everything.....come on baby, light my fire..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 jupi tko lepo ja mmm a praviš da bomo stregli vroče jedi?.... si predstavljam da najbolj vroče pa bodo pripravljene... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 uuu kaj pa lahko eno kavico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 uh še mal pa bo nared sadna kupa pikica... mmnjami Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 no pa dejmo eno za fruštek... en sadno bovlico... hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 črno kavo, ker bom vsak čas skup padu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 morgen!ne morem verjet da sem tud jst dons to zgodnja... sej u bistvu se napol spim... kavo bi.... mocno.... s smetano... pa kaksen piskot zraven Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni raje soka.... Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkk...kje si stari? Matr, spet sam zabušavaš..... Mah, če pa mam v skladišču tolk dela, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>morgen!ne morem verjet da sem tud jst dons to zgodnja... sej u bistvu se napol spim... kavo bi.... mocno.... s smetano... pa kaksen piskot zraven a bojo domačica ok? al bi raj kšn mufn? sej mick... pol pa jz kle garam namest tebe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hihi.....ja prid v skladišče, da ti dam ....................mal delovne energije Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jz bi kšno drugo. delovne mam dost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja saj bi drugo dobla, sam bi se v delovno transformirala .........pol bi zlo hiter stregla, da bi lohk čimprej spet v skladišče pršla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.