sanjalka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spešl for you .......svež, ravnokar iz hrušk viljamovk stisnjen sok..... OOOOOOOOOOOO hvalaaaaaaaaa .... Zdaj imam pa jaz čast, da se mi mal posvetiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Saj sem ti se že prej , pa si nekaj bluzla , da delaš gužvo.... A lohk mal prisedem.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj sem ti se že prej , pa si nekaj bluzla , da delaš gužvo.... A lohk mal prisedem.... Jaz bluzla.... , ti si narobe zastopu.... Lahko prisedeš, lahko tudi čisto blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Mick........ kje pa si zdaj? Čakam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Zbiram pogum Ekola, sm že čist bliz...........mmmm....fajn dišiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Korajžo .... saj ne grizem veš... Pst.... ne povej vsega..... ...je nov parfum... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 eno ornk pijačko :o prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Korajžo .... saj ne grizem veš... Pst.... ne povej vsega..... ...je nov parfum... Mah, sam da lubčkaš pa božaš.... Ninči, kaj je za tebe ornk.........lahko laško? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 se razume laško laško... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 No, tu maš eno laško in A si mal tečn dans? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a bojo domačica ok? al bi raj kšn mufn? sej mick... pol pa jz kle garam namest tebe aiwa hvala, je mufin pasu sam sem pol tok na hit vase vrgla k se mi je u iber mudil tko da... se ti pa zdej zahvalim... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jst bi pa en martini... a si lohk sama vzamem? se moram mal pripravt na vikend zuranja... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Naj ti bo, no. Martini. Pa da neš zdej ti misla, da te pecam, slučajno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj ti bo, no. Martini. Pa da neš zdej ti misla, da te pecam, slučajno..... ze medlim... a mi ga ti placas? kaj ces, kes bejba... pa tist z gospodom je blo misljen kot kompliment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Častim, veš de, gospodi mamo dnar, zato pa mamo šanse. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Častim, veš de, gospodi mamo dnar, zato pa mamo šanse. sej sem sam zato hotla da placas k sem cist broke! naslednjic je runda moja! zmenjen? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Nič se zdej ne vadi... Kaj si rekla si rekla, pa magar ti ušlo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič se zdej ne vadi... Kaj si rekla si rekla, pa magar ti ušlo...... a pol tud naslednjic nic ne placam? super.... kolk si ti zlat!!!! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Odvisn kk se boš obnesla ......ups....obnašala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odvisn kk se boš obnesla ......ups....obnašala vzorno se bom... dej mi rajs se en martini da pridem v formo za vikend.... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Na. Za predigro ...... pravš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na. Za predigro ...... pravš prasec, me hoces napit a? pa pijano izkoristit? ah, sej ves, uganke! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Baba pijana pička prodana? Mah, jst mam raj tiste, ki se že odločijo dat , že preden kaj spijejo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ah, zdej si me pa uzalu pa kar grem.... ampak se vedno velja, naslednic je runda moja! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Častim, veš de, gospodi mamo dnar, zato pa mamo šanse. OMG! Kaj boste še kej spili, k sm lih pr šanku? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.