Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah, zdej si me pa uzalu pa kar grem.... ampak se vedno velja, naslednic je runda moja! Zakaj? Ker ti pravm, da se rajš trezna odloči, da daš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> OMG! Kaj boste še kej spili, k sm lih pr šanku? Sm mislu it spat, sam z ribco pa še morm enga jacka spit pa kako rećt, ne bo šlo, da ne, nikak.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> OMG! Kaj boste še kej spili, k sm lih pr šanku? no, pol bom pa se en martini! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj? Ker ti pravm, da se rajš trezna odloči, da daš.... hecam se, sam sem mogla nekak poskusit uiti ven, k sem cist ocarana nad tvojim sarmom pol pa ne vem kako bi se koncal.... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 No fino, evo redkvica, martini..... huh, a brez olive ali z? Mick...... evo..... zate.... Jack Daniels.... ....on ice....... pa postreženo z nasmeškom in z ..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Že spet na tuj račun, ha? Grebla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No fino, evo redkvica, martini..... huh, a brez olive ali z? Mick...... evo..... zate.... Jack Daniels.... ....on ice....... pa postreženo z nasmeškom in z ..... bom kar brez olive... bi pa s cesnjico ce imas.... <{POST_SNAPBACK}>Že spet na tuj račun, ha? Grebla.... sej sem rekla da sem broke!!!!!!!! bom naslednjic jst castila cel vecer!!!! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Češnjico?? Ummm... already taken... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ne seri ga no, še mi ki všeč postaneš........spij kolk morš, pol pa črta ....dokler ne bo spet kdo častu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne seri ga no, še mi ki všeč postaneš........spij kolk morš, pol pa črta ....dokler ne bo spet kdo častu. ouki, picim spat.... moram dobit mal lepotnega spanca... pa se naporen vikend me caka... uzivajta! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Huh... me že dolg ni blo tle... a tistle jacuzzi še dela? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Lahko noč Jst sem tud že z eno nogo v pojstli ............z drugo pa pri šanku..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 U fajn, bom mela vse zase.... mal svečke pržgala... pa fajn muziko..... pol pa hop v masažno kad.... pa gledat zvezde..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ...bemu....l ....luna sije, kladvo bije, tihe pozne ure že, men neznane, srčne rane, spati ne puste.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ujetega ptiča tožba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Jaz bi raj......ujetega tiča jok..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Kaj zdej.... al pridta zraven.... al pa pejta ven.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pridem 1x k boš čisto sama . Trenutn nekak nism za trojčka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Sej še ne vem, a bom čisto sama al ne... Lia? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 dejte mi neki sladkega... sam ne pretiravat... k nisem sladkosneda drugač... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 nekaj za prebuditev iz sanj. Jaz namreč še vedno napol spim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ti prnesem eno tekilo. se boš tko zbudu da ti nč nav jasn. hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 A lahko eno kavico? Danes je še nisem pila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Tud jaz bi eno z mlekom. Kje pa je natakar? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Živijo.. ... ni videti, da je še kdo tukaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.