Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> veš kaj men daj enga ta kratkega, nimam več cajta čakat...morm letet Ni blema. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 a je že kdaj bil? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jaz liji sadjevc nalila, ona pa šla? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Coffee badly! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 na klele ewo... kr vrč kawe... da si lahk prec novo dozo naliješ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Oooo danki, točn to rabim, en velik vrč za coffee "keep it coming" Uh ja pa si tok prijazna aiwič pa prineseš še tisto dozo polno smetane tam zadi ko vidim da mate full zaloge....se bom še zacukrala, zadozirala Pol ko bo pa kofein začel ven udarjat bo pa kaboom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 veš de. ewo že nosm. pa k vidm da ti cukr manka, dobiš še mal čokoladkic tkole... da boš mal h seb pršwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je že kdaj bil? Jp. In niti ne tolk redko. Podaljšanega pa sploh redko dam...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 micki, ne vem če nej ti verjamem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Pismu, pa saj nisem rekel, da ne dam. Sam ne tolk pogost k bi si kdo po mojih postih sodeč verjetn mislu........ Pa če nimam izbire. No, kaj ti naj dam? Pivičko? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Meni pa nekaj za žejo.... Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Evo, ena ful dobra limonada za sanjalko.....najboljša na svetu, tako sam Mick (ne mickeni, da neu pomote ) nardi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Mmmmmmmmmmmm super sem jo kar zeksala. ... a lahko še eno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Sm vedu, da te, k prideš na žmah, ni moč z eno rundo zadovoljit..... Evo, še ena, pa grem kar še eno za pol pripravt.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 kr je spil toti sadjevc, verjetn kelnar ...bom jst kr viljamovko...za aperitiv...vidim da je spet ovi kelnar, k me zadnjič ven metu, da sn bojda prevč pod gasom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm vedu, da te, k prideš na žmah, ni moč z eno rundo zadovoljit..... Evo, še ena, pa grem kar še eno za pol pripravt.... Ena ni nobena pravijo .... ti kar ... sploh ko jo s takim nasmehom postrežeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 dejte hitro eno borovnicko.....da nahitrco ruknem preden grem .... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 pIVO ja bi prosm... me dobr poznaš hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ej babnce, smirte se mal počas....bemu........najprej šefica ...ekola, borovnička...red mora bit , pol viljamovka za uno tečko in pivičko za našo razposajenko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Kaj pa moja tretja runda , na to si pa pozabu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Bemu, sam prav nasmehnit se nism folgau, pa že tečnar .......saj jo že maš pred sab, hej, ne sam mene gledat, mal še na mizo pokukaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Neroda nerodna....si mi z limonado čevlje polil... Zdaj sem pa vsa sladka in lepljiva in mokra tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Sladka in mokra? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 pIVO pIVO... tralalalal.... razposajenka...hehehe... sej sem res... ena trapasta razposajenka...hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.