Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ok......sam če ni že splinu. Ajde mujceki, mejte se lepo, lahko noč Bemu, upam, da me ni samga pustla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiiiiiiiiii vidva kr pejta, bova s Santosom zaklenila, ko bova skadila Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jz bom pa en gin tonic z mojo Niagarco useku,če je še kje bliz? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bom pa en gin tonic z mojo Niagarco useku,če je še kje bliz? Close ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Kje? Zdej pa ne vem a sm tok sfukan al tok prbit, da jo ne vidm? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jutroooo! sm si kr sama odklenila.... zdej si grem pa ene tadobre borovničke za šank iskat... mmmm... rabm sadje zjutrej.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jaz pa bi eno žganje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 žganje? uf... jz pa kr en krigl vode Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Niagarca dejva medva skupi spit kak čaj za dobr jutr? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Dejva! Jaz bi črnega z brusnicami. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Jz pa črn mango z mlekom naturlich! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Če bo sploh kdo postregel.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Drgač ti bom pa jz! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 E,pa to ti je pravi dec! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Fuck, zdej sm se pa poliu, k sm u tvoj dekolte bulu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ah,ni problema,bom jz to že obrisala....s tebe dol. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah,ni problema,bom jz to že obrisala....s tebe dol. kaj k bi kr polizala, bo šlo laži! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj k bi kr polizala, bo šlo laži! Sam potem,bo mogu čajček malo počakati,pa se bo shladil... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam potem,bo mogu čajček malo počakati,pa se bo shladil... No problemo, ti bom druzga prpravu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No problemo, ti bom druzga prpravu! Ooo,wie freundlich von dir! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooo,wie freundlich von dir! Danke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 triplo jabolcno rakijo ,prosim....hitro....da se pomirim :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 en aspirin, pa če lahko en sok iz ananasa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ananasov sok!!! kašna dobra ideja. jz bi tud ja.aja... itaq da nbenga še ni. grem kr za šank Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Evo nekaj hudega, pa on the dubble nimam dost časa... hm hm letim na faks... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.