aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 a zdej že avion ubodu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja avtov nimajo več... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 en kakvček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Smrk smrk khm khm khm apcihaaaaa.....jst bi en čajček plosm, pa en objemček pa mal razvajanja.......bi mi lohk kdo ustregu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mick.. zate en čajček z medom , pa en objemček in malo crkljanja. ..če si za... Jaz pa si bom kar kavico postregla in to dvojno dozo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 najprej tri lupčke pol pa tri pobožke, pol pa še en štamperle... pa še en objemček...zdaj morš pa bit že dober...ajd pa še ena brca v ta zadno ....gremo delat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 traaaaaaaaaaaaaallllllllllllllaaa yeeeeee gate trgaaaa!!!! dejte mi neki! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Teb gate trga? Thx sanjalka , veš da sem, k pa sem tolk bogi dans.... No, k pa nism bogi.....sm pa še bl za. Haha, Lia, ne vem zakaj sm najbl čutu tisto brco..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mick,14. Apr 2005 ob 13:23 Thx sanjalka , veš da sem, k pa sem tolk bogi dans.... No, k pa nism bogi.....sm pa še bl za. Ti bogi, bogi..... potem pa še malo , pa kak objemček... pa vse kar še zraven pride.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 čist mi jih je. sam še štrikc ostau. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 A s jih mogla dat sušit? Sanjalka, dej še tist k zravn pride ...hehe, zdej bom pa limonado dobu... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sanjlaka, dej še tist k zravn pride ...hehe, zdej bom pa limonado dobu... No prav tudi limonado dobiš. ...če si to hotel.... , jaz sem sicer imela malo drugačne ideje... . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ...še ena k gobček sam tam vrti kjer neb trebalo......... Ne se jezit, dans me mal pomlad trga, pa vročina.....pol pa blodim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 A tako... gobček... aha... Vročinco pa lahko s kako kopeljo zbiješ, pa masažica , pa ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja, gobček.....na nepravmu mestu. Ja, še za1x tega v službi nimam. Matr, cel sm prepoten..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 hehe sej, najprej kopelj, da se ohladiš... pol bi te pa zmasirala in nebi bilo efekta k bi ti bilo spet prevroče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Zdaj pa le glej, da te ne dobi kak veter. Potem se boš šele prehladil! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja. Sam morm v mest po opravkih, pa po karte za Knoflerja, bemu........ Suhceni, kaj piješ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi en čajček, da me mal pogreje ... tle spet dež, me kar mrazi, ko ven pogledam. Joj, pol sm pa jz res srečnica... imamo že celo popoldne sonce! Naročam unga fejst tipa pa ledeno kavo (glih mi je prej v temi diete nekdo luštne naredu )... njami... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja. Sam morm v mest po opravkih, pa po karte za Knoflerja, bemu........ Suhceni, kaj piješ? kaj hladnega, breskov sok, pa ledene kocke prosim.... ej knoflerja praviš da bo? uh to morem tud js it a se da še dobit karte? po kolk so? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, gobček.....na nepravmu mestu. Ja, še za1x tega v službi nimam. Matr, cel sm prepoten..... Prepoten.....a od straha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mystica, saj ne vem, če bi ti kaj dal, si včeraj dobla porcijo No, pa k sem taka dobričina pa ti dam ....en čajček. Ninči, breskov sok sa ledom.......Knofler je 3. maja, karte sm po tv čul, da so še, karta je 7,5 jurjev. Hihi, sanjalka, česa se že tolk bojim? Danda Luna......evo mene in ledena kava Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prepoten.....a od straha... Bolje prepoten kot prepotenten Še malo smetane prosim... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe sej, najprej kopelj, da se ohladiš... pol bi te pa zmasirala in nebi bilo efekta k bi ti bilo spet prevroče... Nino ...a imaš tudi ti vročino? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hm, Danda Luna, nism sigurn, če to dober razumem......a ni dober, če sm v formi? Smetanca ........khm, spet mam grešne misli, jih rajš ne povem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.