Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Smrk smrk khm khm khm apcihaaaaa.....jst bi en čajček plosm, pa en objemček pa mal razvajanja.......bi mi lohk kdo ustregu? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

x:Xx x:Xx x:Xx najprej tri lupčke pol pa tri pobožke, pol pa še en štamperle...

pa še en objemček...zdaj morš pa bit že dober...ajd pa še ena brca v ta zadno ....gremo delat x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Teb gate trga? :eek: :eek:

Thx sanjalka x:)x x:Xx , veš da sem, k pa sem tolk bogi dans.... :vio: No, k pa nism bogi.....sm pa še bl za. :vragec: x:Dx x:o)x

Haha, Lia, ne vem zakaj sm najbl čutu tisto brco..... :o|o: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Mick,14. Apr 2005 ob 13:23

Thx sanjalka x:)x x:Xx , veš da sem, k pa sem tolk bogi dans.... :vio: No, k pa nism bogi.....sm pa še bl za. :vragec: x:Dx x:o)x

Ti bogi, bogi..... potem pa še malo x:Xx x:Xx x:Xx , pa kak objemček... pa vse kar še zraven pride.... x:Ix xDDx xsrcx

xrolleyesx ...še ena k gobček sam tam vrti kjer neb trebalo......... :vragec: x:px x:Dx

Ne se jezit, dans me mal pomlad trga, pa vročina.....pol pa blodim. x:o)x x:Xx

K. Čapek

:D hehe sej, najprej kopelj, da se ohladiš... pol bi te pa zmasirala in nebi bilo efekta k bi ti bilo spet prevroče...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdaj pa le glej, da te ne dobi kak veter. Potem se boš šele prehladil! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Jst bi en čajček, da me mal pogreje ... tle spet dež, me kar mrazi, ko ven pogledam.  :o|o:

Joj, pol sm pa jz res srečnica... imamo že celo popoldne sonce! :flower:

Naročam unga fejst tipa pa ledeno kavo (glih mi je prej v temi diete nekdo luštne naredu x:Dx )... njami... :yumy:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>Ja.  :o|o: Sam morm v mest po opravkih, pa po karte za Knoflerja, bemu........ :inocent:

Suhceni, kaj piješ?  x;)x  x:px

kaj hladnega, breskov sok, pa ledene kocke prosim.... ej knoflerja praviš da bo? uh to morem tud js it a se da še dobit karte? po kolk so?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mystica, saj ne vem, če bi ti kaj dal, si včeraj dobla porcijo :vragec: x:px x:Dx No, pa k sem taka dobričina pa ti dam x:px ....en čajček. x:o)x

Ninči, breskov sok sa ledom.......Knofler je 3. maja, karte sm po tv čul, da so še, karta je 7,5 jurjev. x;)x

Hihi, sanjalka, česa se že tolk bojim? :inocent:

Danda Luna......evo mene :vragec: x:Dx in ledena kava x;)x

K. Čapek

Hm, Danda Luna, nism sigurn, če to dober razumem......a ni dober, če sm v formi? :inocent: x:px x:Dx

Smetanca x:px ........khm, spet mam grešne misli, jih rajš ne povem.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...