Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 medom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 mnjammmm.... jz bom tud en čaj z medom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ok, pol pa ga lahko skup spijema Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sevede... se bom kr prisedla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 dobr daan! rabim eno dvojno kavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ekola, dvojna kava miss simpaticus . Pa že letim, da ne začnem traparij blebetat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mick, pošlji mi eno domov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Kavo al miss? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 oboje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Jaz pa enga cajcka, sadnega, s tremi zlicami medu... Limono bom pa kar celo zraven Kolk ne maram tega... bit neki ves bogi in bolan... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Oooooo, sotrpinka Evo, čaj, pa sm še mal med, propolis pa cvetni prah zmešau na žlici, poliž Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Oooo, kok je pa to fajn, da te tkole nekdo crklja... Hvala (hehe, tebe lahko, ko si ze itak okuzen) Evo, bom se jaz kar tlele v tale kavc pogreznila, pa z dekico pokrila, pa eno knjigico si vzamem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pa js te mal zdravim z mojimi rokcami... tačas ko čakam mojo vročo čokolado... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Iiiiiii heaven.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 vse za tvoje zdravje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Uh.... a lohk še jz.... ene take rokce..... Drgač bi pa eno belo kavo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> vse za tvoje zdravje.... Matr si se žrtvoval..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ja kaj pa cem.. treba izkoristit, ce se ze ponudte, ne... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ....eh, jz pa tuki čakam na rokce, pa nič. :xx!: Pa nič. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mogoč pa jih lahk moje nadomestijo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ah.... tle prešlatal že tolk lunatk... zdej bi pa mene..... ....pa..........može...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Hehe, Mick Kak ugled mas ti to... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ...wibca, si me nasmejala ful , tebe bom zdej s posebnim veseljem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hehe, Mick Kak ugled mas ti to... ...to kar tako samo po sebi pride ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Evo, k sta tok dobra, vsakmu en topel čajček, da se bosta končno pozdravla. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.