Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Bejbi žurata Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To so besede! Mi greš po nov martini, tega je nekam hitro zmanjkalo! Takoj,madame... A si kej ušpičla? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Malo je pa treba dat možgane na pašo in narediti odklop! Nič, a tako zgleda? Ampak še bom! Grem do Conti, da jo presenetim! da vidim, če jo spravim kam ven! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 No,sej se mi zdi,da boš. Pojdi in jo spravi žurat! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ne vem, če bo hotela. Je nekam žalostna! Le zakaj?? Čauči! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Papa. Ja,malo je pa res. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Kje je Katrina? Mi je glih spičla? Čak jo pokličm, ti mi pa en vodko-juice naštimi Niagarca, pa da kako rečeva pol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je Katrina? Mi je glih spičla? Čak jo pokličm, ti mi pa en vodko-juice naštimi Niagarca, pa da kako rečeva pol! Ooo,gospodič....takoj bo tvoja juice-vodka... .Ja,je že šla,papa... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Heh,veš kaj je prjavla lady-Ne mot, vozm! Sm reku kje maš pa slušalko- Ostala u flatu,jo je pozabla! Kdor vrjame bo zveličan! Musko full na glas, pa prav- nč te ne slišm,sm reku, dej bl potih, ona pa, nč ne slišm, se slišva kasnej-Bay! A si morš mislt, kr skenslala me je pička! Dej mi to vodko-juice,kaj boš pa ti? Sam ne mi s kakim čajm vn pridt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Neki,da mi prežene bacile.... A skenslala te je,hehe... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Heh,babe! Dej še ti en vodka -juice rukn, bo prec bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Okej,sory sam zdele mam čist oči solzne....shit,nevem kva dogaja z mano.To bo zarad descov,k me tolk sekirajo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Al se tok rolaš, da so ti solze u oči stople! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ah,ne to se tebi samo zdi....ammmm,,a si ravno iz telovadbe,ko tko krivlast sediš,pa mal ti lasje štrlijo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Zdej odvisn kero telovadbo mislš, ene je konc,druga se bo pa šele začela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 O pišuka....a stvari imenovane,povaljalsemjo....še ni bilo? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O pišuka....a stvari imenovane,povaljalsemjo....še ni bilo? Bla zjutraj,druga pride kmal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bla zjutraj,druga pride kmal! Sam,ne mi pol zjutrej jamrat,kolk bi še spal! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Kva čm, če sm kronično zaspan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ooo,le zakaj,to je sedaj vprašanje?! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ne bi vedu? A mogoč ti veš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mislim,da se mi sanja....a ti prišepnem. (preveč seksa,premalo spanja....in problemi so tu,ukini tvoje celonočne fuck sešne,pa bo prec bolje) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim,da se mi sanja....a ti prišepnem. (preveč seksa,premalo spanja....in problemi so tu,ukini tvoje celonočne fuck sešne,pa bo prec bolje) Hvala,spregledu sm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 E,pa sem vedla,da boš!Rada pomagam,če le morem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kavo al miss? Še nič ni prišlo do sedaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.