Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Malo je pa treba dat možgane na pašo in narediti odklop! :palec: x:Dx

Nič, a tako zgleda? :inocent: Ampak še bom! x;)x

Grem do Conti, da jo presenetim! x8Dx da vidim, če jo spravim kam ven! x;)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kje je Katrina? Mi je glih spičla? x:Dx Čak jo pokličm, ti mi pa en vodko-juice naštimi Niagarca, pa da kako rečeva pol! x;)x  x:Dx

Ooo,gospodič....takoj bo tvoja juice-vodka... x:Dx .Ja,je že šla,papa... x:Dx x;)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Heh,veš kaj je prjavla lady-Ne mot, vozm! :o|o: Sm reku kje maš pa slušalko- Ostala u flatu,jo je pozabla! Kdor vrjame bo zveličan! x:Dx Musko full na glas, pa prav- nč te ne slišm,sm reku, dej bl potih, ona pa, nč ne slišm, se slišva kasnej-Bay! A si morš mislt, kr skenslala me je pička! x:Dx

Dej mi to vodko-juice,kaj boš pa ti? x;)x Sam ne mi s kakim čajm vn pridt! :inocent: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Okej,sory sam zdele mam čist oči solzne....shit,nevem kva dogaja z mano.To bo zarad descov,k me tolk sekirajo! :vragec: x:px x:Dx x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ah,ne to se tebi samo zdi....ammmm,,a si ravno iz telovadbe,ko tko krivlast sediš,pa mal ti lasje štrlijo... :inocent: x:Dx :vragec: x:Dx

Mislim,da se mi sanja....a ti prišepnem. :inocent: x:Dx (preveč seksa,premalo spanja....in problemi so tu,ukini tvoje celonočne fuck sešne,pa bo prec bolje) x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...