Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ja vedno mislijo, da sva s Conti sestre, ko greva kam skupaj! Imava skupen horoskop, v sorodu pa nisva! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Na ti dam kar dva, ker si tok dolg casa.Temule Behotu bo pa treba eno lekcijo dat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz bi tudi ta gin-tonic, preden umrem od žeje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj je reku pivo ane... Jah sam pivo ki vstopa v organizem, ne tisto iz izstopa. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Odtočna varianta! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 A greš lulat? Kaj ti pripravim tačas? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Gin-tonic, ane! Ga še nisem dočakala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 No, umrla od žeje pa tud ne. Ekola, gin-tonic , men enga jacka , zdej pa recva kako, k že dolgo nisva..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kakšno bova rekla? With or without clothes? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Grem raje spat, tole se me je prijelo, da ne naredim kakšne neumnosti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ...ne bi tako nasilna, se še te ki vstrašim, ne Bemu, kam sem te mislu, škorpijonka, valjda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grem raje spat, tole se me je prijelo, da ne naredim kakšne neumnosti! With or without clothes? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 en kavo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 na. kle maš dvojno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Evo jest sm ze kle.Kje si aiwa? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Eh no medtem ko te cakam ti bom pripravil shake.No pa zacnimo. Aiwin parcek uh, ah, ef.... Aiwa ko me seska po nagi riti aaaaahhh, eeffff,.... Aiwa ko mi ogvori da sem bil poreden eeehhh, aaaaaahhhh Spric, spric. Evo zdej pa se malo cimeta, pomesamo. (In scepec vegete) Evo izvoli aiwa!!!! Kako se ti zdi????? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ajajaj meni pa en kakavček pa če mi ga prnese tista taluštna natakarca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Povej, katere so lušne natakarce tukaj, da si jih skupaj ogledava? Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Nino, sori k si mogu tok časa čakat.... sem bla zadržana.... Evo, kakav zate. Sebi bom pa malibu colo spacala skp. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 redkvica vidiš ribica je en lušen primerek :D mnjama ;) kr do dna.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Avo, častim pir, k si tok fajn. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>na. kle maš dvojno iii hvala Pa taka fajn natakarca še Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Evo, začela se moja 12-a delovna ura, zdej pa si te zaslužim enga jacka že počas, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Evo, tle se ti na hitro pridruzim, pa se jaz enga ruknem.. ze cel dan na nogah in na spidu, pa sploh se se ne bo nehal, ker zdajle folk pride na cvek in na vecerjico sem... Jaz pa vsa smrkasta in brez energije Ti si ze kaj boljs? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Kaj te še ni nobena postregla?? Evo, en Jack zate in en zame.... Aliana, kaj boš pa ti? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.