Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

možgane na off..pa prklop se na kozmično inteligenco...pa se bo že našla rešitev...

vmes pa še enega nagni.... Bolje biti pijan, nego staaarrrrrrr,

Bolje biti , pijan neeeeeeeeego star

i vino ne zna da smo bili nekaaaad sretni par..

xmusicx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hej,Mick, a s kej mojo fračo vidu? x:Dx  x;)x 

Ti bom jaz dala fračo! :vragec: Kaj si pa pred petimi minutami delal, ko sva govorila? Sklece a ne, za to si bil tako zadihan! x:Dx Sem jih jaz tudi že naredila, da si ne boš domišljal kaj posebnega! x:px x:Dx

Imate zame tudi kaj za drinknit, preden grem spat? x:Ix x;)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

x;)x xokx to je velika modrost, ki jo redko kdo premore...da ni potrebno vsega vun povedat x;)x

sreči je treba pomagat, z dolgim jezikom pa redkokdaj korist narediš x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Ah Lia, kak te mam js rada! x:)x Ful si faca, vedno maš ta prave besede pr rok! x;)x  x:)x

x:Ix sej te mam jst tui... mač mnogo fejst...ti sam glavo nad vodo drž pa je....samo ti boš skoz s teboj...vse ostalo bo prišlo pa šlo.....zato morš met pa sebe zmer na prvem mest, pa ne pustit da bi te kdo s prvega mesta dol skomolču... xsrcx

:inocent: ti ne morš danes z nama kr kihaš...bemu se te veš da se izpiti bližajo v slavnostni finiš...a bi rad ribonko okužu :O:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...