Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>:OO!: To pa res ne bi nkol sam uganu..... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Sigurno ga ima na vlažnem, drugače bi visel na netu! Jaz sem imela obdelavo zjutraj! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sigurno ga ima na vlažnem, drugače bi visel na netu! Jaz sem imela obdelavo zjutraj! Jaz se nebi hvalil s tem, no, edino če sediš na njemu, on pa te za joške drzi pa ne more tipkat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz se nebi hvalil s tem, no, edino če sediš na njemu, on pa te za joške drzi pa ne more tipkat Že mogoče, samo ne drži mene! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že mogoče, samo ne drži mene! Priznati pa moram, da mata kul relationship Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Priznati pa moram, da mata kul relationship Res je.Drugače ne bi bila tako dolgo skupaj, kot sva. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res je.Drugače ne bi bila tako dolgo skupaj, kot sva. No ja, potemtekem sta skupaj, ko pač sta skupaj, ko pa ne, pa ne lih? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja, potemtekem sta skupaj, ko pač sta skupaj, ko pa ne, pa ne lih? Kadar hočeva in sva lahko! Grem pod tuš in spat! Lahko noč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 hmmm malo mi je dolgčas, ker sm ostala doma na petkov večer, ampak to nima veze..v glavnem sm mal prebirala poste in moram rečt, da sta ti katrina in triple X prav bedna in patetična tukaj gor na forumu se ven mečeta, kot da koga zanima kako in kaj je pri vama in kaj počneta, res smo prav prisiljeni "brat" te poceni besede oz. stavke, osebno mislim, da sta dva obsedenca sorry, res sm danes nataknjena malo, potem pa še tukaj take bedarije.. :xx!: :xx!: povem tako, kot mislim p.s. pa eno RB vodko prosim, dvojno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 ewo to ti pa jz prnesem jz bom pa ... hm.... eh en pir a ne kwa pa jz pijem. na zdravje elektra Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 No, ker pa je danes tako lep dan , je treba uredit teraso pred kavarno ...in ene take fajn leželnike , pa gremo na sončka ......pa en velik kozarec naravnega pomarančnega soka z ledom, prosim ..... mm m paše kaj !? Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Eno vlko kavo bom......z okusom lešnika Hm, glej glej neka nova ....Lunessa ....evo pomarančni sok z ledom zate in pozdravljena ...navihanka če pir ....izvol ......Electra si še kje tu.....prid sem no, da ta mal v dobro voljo spravm Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 jutro!en toast bi prosila, pa earl grey, pa tamle bom en lezalnik zasedla hehe, kok se fajn pocutim, kdo bi si mislil, da te dva dni zuranja do 3h zjutraj lahko pozdravi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Aliaaaancaaaaaaa Toast, earl grey, 2 ležalnika, moja kava in breskov sok.......in že sedim zravn tebe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Perfect postrezba vse v kompletu... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Bom še mal Cavea gor dal.... Sm včeri dobu en mp3, so gor neke nove priredbe njegovih štiklov pa to, pa tud neki novi....ful fajn.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Joj, kok fajn.. kar zadremala sem tlele na soncku.. pa se taka fajna muzka.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 A ima kdo kake sončne očala na dosegu .........sorry moje so v avtu , pa se mi ne da dvignit riti, k so tolk fajn ležalniki Mick , hvala za dobrodošlico in za sok ...... pašeeeee, osvežilno xrosex Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 uu ena kamilica za pomiritev. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 še zame isto Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Dobro jutro ! En kakav , ne prevroč , brez sladkorja , en tisti rogljiček, lešnikov ....in deci jagodnega soka ...... *se vsede vzame nedelo, ga prelista , z užitkom prižge zraven en cigaretk* kako prijeten začetek nedelje ...... no pa danes za vsakega gosta ena za lepši dan .. Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 en kapučino Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hello..... kako ste kej? U, kaj pa tole, zame? TNX! Jaz pa bom belo kavo..... pa vodo............... pa še vam prinesem..... Aiwa... kamilice pa , Lunessa, hihi, zahtevna novinka tko je prav, izvoli kakav, rogljiček, jagodni sok, pa za dobrodošlico.... U, Behemoth je tu... izvoli kapučino..... pa Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 oj katja tenksič. mi lih sedl zdele s telovadbe pršla, pa da se mal umirim.vse 4 od sebe in uživancija... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 pa dejmo gor še ashanti.... trlalalala... recmo happy za katjo Woo, ha ha right back at ya it's the world's most talented record label Murder Inc.And that angelic voice you hear in the backround,oh that's our new princess of Hip Hop in R&B yo Miss Ashanti. Boy you fill me with so much joy you give whatever it is I need,my love here to stay won't ever leave.So glad that you fell in love with meMy love is so good that I wouldn't be withoutyou babe couldn't see me without you babe,my love is so good that I wouldn't be without youbabe couldn't see me without you baby,all my life I've been searching for you everyday,so glad that I found you boy,all my life I've been feeling for you everydayI'm so happy baby, boy yougot me feeling so good you take all my pain awayfrom me without you around I couldn't be and I know you fell in love with me.My love is so good that I wouldn't want to be without you babecouldn't see me without you babe.My love is so good that I wouldn't be without you babycouldn't see meWithout you baby.All my life I've been searching for you everyday,so glad that I found you boy,all my life I've been feeling for you everyday I'm so happy babyI'm so happy that I fell in love I thank God,He sent you from up above, I'm so happy that I found someone and I thank God he sent you from above.All my life I've been searching for ya, everydayso glad that I found you boy, all my life I've been feeling for you everydayI'm so happy baby.All my life I've been searching for ya,everyday so glad that I found you boy,all my live I've been feelingfor you everyday I'm so happy baby.Hmmm that I wouldn't be without you babecouldn't see me without you babe and I wouldn't bewithout you babe couldn't see me without you baby bo vredi? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.