Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Uh hvala puncy.I like it a lot.Evo gremo.1. na ex. 2. na ex. Kje je pivo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hihihihi čak takoj prnesem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ni, ni vec. jah pr pivi sem pa jest adrenalinski junkie...Franc daj dve pive!!!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Kva sta vidva ena dva kronika! hihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pIVO, pIVO.... mnjamamamamamamamammaamamaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jaz bi pa nekaj močnega,recimo kakšen teqilla slammer.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Men pa en šejk z vataminom A do Ž ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 mah neki prosti bolečim nogam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Prinesite skalpel in eter. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prinesite skalpel in eter. ja še kaj Ma neoš me nič rezal gor Mam full otečene Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 o kristus božji tale kafič je kirurška soba ratau.. :OO!: :OO!: bježim ja odavde Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ...vse stranski kafic Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...75entry431637 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Evo, napapu sm se, zdej pa še sokca na hitr ruknem, pol se grem pa trest...pol pa Rožniiiiiiiiiik in ta najbl fejst bejba s kle... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 stara u izi jz še jem... pa mal morm prebavt... če ne me boš mogla nest Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Pa sej okol 3h pol 4 boš pa ja že ok??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 En kofetek plosm ......preden grem mal v lajf pa na sonček...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Na, tazga z lupčekom, nasmehom in globokim dekoltejem! Zdej pa jst tud grem...se dobiva pr ta tretji smreki, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ooooo, takšen pa mi je ful pasal. Vidiš, kak malenkosti znajo mick-enega razveselit Aja....a greva lulat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ja do takrat bom že zdrava. evo sej zdej sam še mal prebavm... pa je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo, takšen pa mi je ful pasal. Vidiš, kak malenkosti znajo mick-enega razveselit Aja....a greva lulat? Ti lohk lulaš, jst bom pa kej bl zanimivga raj počela... tebe in mickenega gledala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 en neki rabm.... hehehehehe... a lahk dobim... mau tistga ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Evo, Aiwa, mal tistga.... pa mal tega... ....mogoče se pa kje na Rožniku srečamo, mi je ful zapasal it mal ven hodit, pa mam Urha že poln k... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 uu katja ti si ena taka dobra vila... tenks... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Žejnaaaaaaaaaaaaaaa...tale Aiwa me je tok pregonila, da sm čist dehidrirana ...kr hodile sva, pa hodile ....uf...rabm masažo celotnega telesa ....grem kr h kuram! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.