Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

pejd h kuram te bojo tm pokljuvale... hehehe... jz bežim... da te še bl ne polomim... hihihihihiiiii

tralalalala.... no sej se jutr lahk tud kej zmenva :inocent: x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

hehehehe

no folkec. jz grem na pIVO z ženo. tk da se beremo jutr naprej.

k bom verjetn preveč fertik še za kej pisat pol. žena me zna tud zmozgat... škorpjonka škorpjasta....

spet se mi je na bolš poslabšal

ti ti :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jest bi pa en pir pa snops mi notr rukn. (Pa tko da ujo vsi vidl da sem taprav dedec).

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>uuuuuuuuuuu, s biw pa žejn, poba...na, še enga....z vso ljubeznijo x:Xx ja, kaj s pa delu, da s tok dehidriran? A s kej športu? A ti še kšn sendvičk nardim? Pa sadno kupo? Sm glih pr voli...če češ? x:Ix

hihi ne, ma neki sem po mestu letal pa mi je sok se zaluštal x:px Ne rabiš sendviča, sem prej enega zmazal :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

...bemu...še jaz sem pol tadobrih risank zamudila... :o|o: ...dobr sej nekatere dobre so še ble.... x^x

Danes pa ne bom alkohola. Pa chike bom tudi pri miru pustila. Kak kakav bi mi pasal.... za kavo je prepozno... x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Natürlich! xDDx ...sori... nisem te takoj opazla, mal sem bla v transu od muzike... x:Ix Kaj bova spila? x:)x

.....a da nisi lep? :inocent: Sej se bomo kdaj srečal, pa preverli ne.... :vragec: x:Dx ...men si bil na fotki zelo čeden.... x;)x xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Hm, neki fajnega za lahko noč. x;)x Hihihi....thx x:Ix Se bom trudil bit v živo še lepši, ne vem sicer kak, sam si bom že kaj zmislil..... x:o)x x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:)x kupi activ h najboljši antuoksidant pa superbeljakovina Map te bosta polepšali, ne samo pomagali k zdravju in dobremu počutju...

eno viljamovko prosim x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...