aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 pejd h kuram te bojo tm pokljuvale... hehehe... jz bežim... da te še bl ne polomim... hihihihihiiiii tralalalala.... no sej se jutr lahk tud kej zmenva Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pejd h kuram te bojo tm pokljuvale... hehehe... jz bežim... da te še bl ne polomim... hihihihihiiiii tralalalala.... no sej se jutr lahk tud kej zmenva A s nora...a b rada, da na berglah prstanem??? Vejšde, bejbi...komot! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 hehehehe no folkec. jz grem na pIVO z ženo. tk da se beremo jutr naprej. k bom verjetn preveč fertik še za kej pisat pol. žena me zna tud zmozgat... škorpjonka škorpjasta.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ti ti Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 en sok prosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Evo, mojmu srčeku malemu.... a boš slamco tud? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, mojmu srčeku malemu.... a boš slamco tud? ne kar brez Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 uuuuuuuuuuu, s biw pa žejn, poba...na, še enga....z vso ljubeznijo ja, kaj s pa delu, da s tok dehidriran? A s kej športu? A ti še kšn sendvičk nardim? Pa sadno kupo? Sm glih pr voli...če češ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jest bi pa en pir pa snops mi notr rukn. (Pa tko da ujo vsi vidl da sem taprav dedec). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuuuuuuuuu, s biw pa žejn, poba...na, še enga....z vso ljubeznijo ja, kaj s pa delu, da s tok dehidriran? A s kej športu? A ti še kšn sendvičk nardim? Pa sadno kupo? Sm glih pr voli...če češ? hihi ne, ma neki sem po mestu letal pa mi je sok se zaluštal Ne rabiš sendviča, sem prej enega zmazal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Samson, bi betoniru rad? Kaj te je pa tok potrl, da se gavš napil? A ni hotla šeškat? Ji bom jst kakšno dobro besedo zate rekla! Behi, kok s ti en skromn pob....tok s pridn, da....eh.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Behi, kok s ti en skromn pob....tok s pridn, da....eh.... hihihi :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihihi :D hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe hohoho Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Stripi: burika, burika, uahahahahahahahahahahaha.... Aja, ti s premlad, pa ne poznaš te risanke...škoda, je bla svetska... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ko sem bil mlad sem gledal samo cartoon network Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko sem bil mlad sem gledal samo cartoon network Poba, ti ne veš, kaj vse si zamudu..lili put put, stripi, smrkci, fračji dol...to je blo veselja, ne pa zdej, ta krep...no, čeprov kšne se pa že še najdejo : courage, the cowardly dog, dexter (kšn), pol je pa že bl :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ...bemu...še jaz sem pol tadobrih risank zamudila... ...dobr sej nekatere dobre so še ble.... Danes pa ne bom alkohola. Pa chike bom tudi pri miru pustila. Kak kakav bi mi pasal.... za kavo je prepozno... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 evo kakavčka ribica sam zate ti lahk mal družbo delam? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 hmmmm ribica je že odplavala oz. odplavutkala v vsemogočni svet sanj.... js pa tud grem,ke se že sam s sabo tipkam?! nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 O, Seal hvala.. seveda mi lahko delaš družbo... ...na pa mi je pobegnu... . ........nisu cvorci pevali dok je iznad krovova.........svirala tisina.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Nisem lep k Seal, sam mogoč bi pa ga vseen lahko nadomestil, bi šlo wibica? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Natürlich! ...sori... nisem te takoj opazla, mal sem bla v transu od muzike... Kaj bova spila? .....a da nisi lep? Sej se bomo kdaj srečal, pa preverli ne.... ...men si bil na fotki zelo čeden.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hm, neki fajnega za lahko noč. Hihihi....thx Se bom trudil bit v živo še lepši, ne vem sicer kak, sam si bom že kaj zmislil..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kupi activ h najboljši antuoksidant pa superbeljakovina Map te bosta polepšali, ne samo pomagali k zdravju in dobremu počutju... eno viljamovko prosim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.