santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> a štango? takih ... "štang" pa tu nimamo Kaj nimamo ? Seveda jo imamo !! Bomo že poštelal, da bo tud štanga v igri...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 jz je itaq ne pijem... sam pravjo da te zbudi, pa pokonc drži če si zaspan, da pomaga... k jz sem lih nekje vmes.. budna... ampak... ne lih čist.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz je itaq ne pijem... sam pravjo da te zbudi, pa pokonc drži če si zaspan, da pomaga... k jz sem lih nekje vmes.. budna... ampak... ne lih čist.. Jaz pa grem pod tuš, da slučajn ne bom zaspal...! Pride kjera z mano ? Pismu, dans je dober filem v kinu (XXX2)...sam nimam s kom it...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Dajte mi Jacka... on ice... da se mal pomirim.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hvala Mystica! Sem prec boljše volje. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Daj še men en Jack z Red Bull-om ! Da tud jaz pridem mal k seb...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 liter vode prosm! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 men bo pa pol litra dost. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Jaz pa bom skuhala kavo... bo kdo? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Jest bi dvojni zeleni caj. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 na evo čaj, zdej pa pojdi sporočila preglej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 nekaj toplega... pa ene palačinke zraven hihi k sem tak wotrok mmmm aja pa z nutelo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Nino, pride kdo na party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 joooj en kofe prosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 čalapinkeeee jz bi tud... eh ne raj en čajčič... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, pride kdo na party uya itak bo party hehe js sem si že sprostil čas za party.. o čak o ti hudiča... komu sem pa js zanč razkladal da mam čas v soboto jao jao ops.... mah party pride prvi... vljudno vabljeni vsi.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 nekaj toplega za pojest in nekaj mrzlega z popit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 zdele bi mi pa takoooo pasala ena pIVA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 čer, en kakavček....plis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 cukr a? ewo dobiš prec kakavček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ne, ne manjka mi cukr...če na to cilaš, bejbi...neki druzga manjka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 emmm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 nescafee prosm pa kozarc vod(k)e Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 ewo že nosm. kavica, pa vodka, pa še voda... jz bom pa ene borovničke.... mmm pašejo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 hvala aiwa, sej vodko pa lahko ti popiješ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.