aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 uu a je bwa zame... hehehehe... kul ja sej veš da sn alkoholik.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 aiwa, bi lhko bla srček pa mi en kapučino dala? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Na, kapučinček, bejbi....da se zbudiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 jz se grem pa mal na teraso zleknt... pa vse od sebe.... in uživat... matr... kr ležalnik si bom prvošla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 en čaj na ležalniku....pa....eh, to pa ne vem, če se postreže zraven..... haj aiwa...tole z ležalniki na terasi je pa prva liga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na, kapučinček, bejbi....da se zbudiš! hvala xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>en čaj na ležalniku....pa....eh, to pa ne vem, če se postreže zraven..... haj aiwa...tole z ležalniki na terasi je pa prva liga.... itaq.sam dons bo pa slab vreme. tko da bom raj not. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 eno kavo, da sem full zrajcan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 kakaučk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hm, en sok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 banana split Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>banana split dej dva Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 hmmmm dvojni CC pa cocacolo posebi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Pismu, kdo je tle dons kelnar? Jaz bi enga Jacka s kokakolo in ledom... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 uu ribica, a greva kr celo flasho naročit 50:50 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ITAQ! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 oki doki! sam počas pa z užitkom, da nauš prehit zadeta! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ....počas.... ....pa z užitkom.... .......može. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ja sej pol k se boš-bova ogrela pa lahko bolj divje in na hard srkava irski sokec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ... .... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 eno kavo, pa hitro, ker bo zaspal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Eno kavico pa........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 nekaj tazga za dušco, pa en mal za telo, pa velik za srčka, en mal pa da neham mislit na "stvari"... got anything for me? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Evo, kle maš šmarnco...pa ti nov treba dovg mislt... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.