triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,kam pa je to za zapisat...uau! Aha,pa nič ne....bom pa dildota uporabla,če nau šlo drgač... (aja,ti sporočim termin,da se boš zame 14 dni prej šparal) Morš prej povedat, da se bom en mesc! A mislš da me boš tok na hitr odpravla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morš prej povedat, da se bom en mesc! A mislš da me boš tok na hitr odpravla! Ma ni šans,zame si boš pol mogu vsaj tri tedne časa vzet,a bo šlo? Pa trikrat,ali več na dan...tak da,mesec dni prej nič seksa.Deal? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ni šans,zame si boš pol mogu vsaj tri tedne časa vzet,a bo šlo? Pa trikrat,ali več na dan...tak da,mesec dni prej nič seksa.Deal? Bom še premislu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Sam ne predolg. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam ne predolg. Nm! Grem jz na real drink,so kolegi pršli pome! Ajd čau! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Tripl!! kam bežiš!? js sm te pa mislu na pjačo povabt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 a tkole je to u tej kafani zadne cajte? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 kako?? aja da eni bežijo? hehehe dej a bova neki popila pa kako rekla? dej poklič gospodično ki streže Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ma ja rep med noge pa jih ni več. sej jz bi pa res en pir. ga že dolg nisem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 hahah oky eno velko pivo za Ivo! js bom pa hmmmm ma tud eno pivo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Enga jacka prosm Kva tu čujm......Anybody seen my baby? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ooo Mick, dej kwa če bi kr celo flasho naročil pa kake karte na mizo vrgl.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ooo rolingiiii hihihihi micki a ne bi enga pira?no sej jz tega spijem pa grem spat, da nau kšnih traparij. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 A da se ga mal zatolčemo? Pa tarok vržemo...... Jst sem za Sam nem dolg, k mam občutek, da bo vsak čas tu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 hahah ma jebesh občutk, zej se pije pa karta.. aiwa se bo pa mal vrtela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Mam dober občutek K pride se za men svet ustau..... ....kak naj pol tarok špilam? A špilamo za lunce? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja špilamo za pare! tko, da ajde MICKI ne škrtari zej, pa izvadi pare!! hahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hehehe, mal se zamisl, k mam noči in noči špilov za keš za sab .......tak da upam, da si situiran, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Kaj je zaj... Jacka še zame prosim. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A špilamo za lunce? Kakšne lunce? Ne za keš, za zabavo! Obožujem tarok! Se grem lahko še jaz? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, mal se zamisl, k mam noči in noči špilov za keš za sab .......tak da upam, da si situiran, ne uuuuu torej si mojster blefiranja?? hmmmm ja no ja, bomo igral za pare največ s trem nulam aja mimogrede mislu sm na POKER Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ah, pri taroku ni blefiranja, sam znanje in spomin Tko nekak....pa drznost Oho, Contesa, veš de.... Ribica.....jack ......na zdravje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja conti, če greš pa ti zravn, potem pa jebesh pare, bomo pa igral STRIP poker, hahahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 No vi kar, jaz pa vas bom tule iz kota gledala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Tak, zdej pa ne morm špilat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.