aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 se ti pridružim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hehe, če boste z mano strip poker igral, boste vsi brez gat ostal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja conti je rep med noge stisnla ja nč bomo pa za lunce igral hahahah, emmm Mick kaj si zej neki kisu?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ah ne, zdej sm šele sladek Hiter še enga jacka........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 evo ti še eno flasho, matr ena je že šla, MICK ti ga sekaš! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ko,ko,ko,ko.....chickens Saj sem vedela, da si ne upate!! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Jaz tak ne. Mickeni se ne kaže rad. Lohk pa vi mal cotice dol zmečete, nimam nič posebej prot..... Kje pa onidve bejbi sta? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 oni dve bejbi tam v kotu sta, neki se skrivasta pa kukata, kdaj bo mickeni od micka vn uletu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ....mah......mi2 sva preveč sramežljiva pa premickena, da se bi s kazanjem hvalila . Mava drgačne načine... Pismo, mogoč pa bi se uni mal slekli pa to, bi blo velik lepše k da se jaz... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Opa, zdaj se pa ne upata več pokra igrat kar tako se pa ženske tudi ne slečemo, mora bit dober razlog! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....mah......mi2 sva preveč sramežljiva pa premickena, da se bi s kazanjem hvalila . Mava drgačne načine... Pismo, mogoč pa bi se uni mal slekli pa to, bi blo velik lepše k da se jaz... ah mick ne bodi skromen sm slišu zadnč se je ena hvalila,kakega pitona je fasala , pa jo druga vpraša od koga pa, pa pravi od mickenega Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ah, kurc, nekak se je mogla zvadit, da mi je tolk nasedla.... Contesa, jaz imam zlo dober razlog, da se slečeš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Me moraš najprej premagati pri pokru, to pa zaenkrat ni uspelo še nikomur! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Conti ....tko dobr goljulfaš? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me moraš najprej premagati pri pokru, to pa zaenkrat ni uspelo še nikomur! cccccjooo conti conti, če te mickeni premaga te se pazi pitona, da te ne bo fršljok zadel ko zagledaš to žival! a je tko MICK! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Kako pa ti to veš? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Conti ....tko dobr goljulfaš? Še bolje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 hehehehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Aiwa, se je tuki bl luštn režat k v saloonu ane... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kako pa ti to veš? ma enkrat smo se skupi tuširal, potem pa je enmu žajfa padla na tla, pa noben ni upal pobrat,smo se samo deblo gledali Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hehehe, Contesa, mam jst druge prijeme in razloge, da se bejbe slečejo, k slači poker... Pa tud pr pokru neb ostala oblečena Seal.....a tebe beseda mickeni asociira na.....pitona Končno sta se bejbe pojavle......pa da nista ki Sealu nasedle, da se bom slaču, pa to? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 sej veš Mick kak je to, malo pomeni veliko in obratno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Pismu Mick pa ti si res slep, a ne vidiš, da smo tri tle? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 En kiss za lahko noč, moram zjutraj zgodaj vstat! Pridni bodite, pa ne celo noč poker igrat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismu Mick pa ti si res slep, a ne vidiš, da smo tri tle? ja če mu pa piton zakriva ta treto!! haha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.