Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 evo aiwi, ti drink častim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 uuuu tenks. en zeleni čajček bom. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 AIWA, dej kave plosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 oooo AIWA ta mesec plače ne bo, ker neopravljaš svojega dela , že drugič čakam ko en debilchek na to kavico Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jst bi neki, da dol padem......mate kaj? Razen nje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 a da mickeni dol pade??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a da mickeni dol pade??? Z Mickom vred.... Nič torej, bemu, bom spet morau sam za vse poskrbet.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 mick,midva pa ze dooolgo nisva tle mal poklepetala ob kavici,a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ooooo, cigumigu , ti pa nisi nekaj ob čem bi lohk zaspal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo, cigumigu , ti pa nisi nekaj ob čem bi lohk zaspal..... a bova ruknla kej ? al se bova spet mal v skladisce ruknla? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 eno belo kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Duplo kavo .....se mi ne splača več it spat, bemu A morm v skladišče ponjo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 kwa mi sede tale pirček zdej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Enga jacka za lahko noč.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 jaz pa bom eno kavo ooo silver dobro jutro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ne žal ...slabo kaže danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 en domač sadjevček prosm. da se zbudim jutrooooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ufa,ti pa kar navsezgodaj... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ma ja veš tko je k sm kronik. treba probleme utopit v alkoholu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 slab način za utapljanje problemov po hitro enega prinesem,da se nehaš trest,pa ti dam kar v 2 dcl kozarec,da ne poliješ Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Mi je mojega jutranjega čaja zmanjkalo... :xx!: ...morda ga dobim tukaj... En zeleni čaj z aromo citrone pliss... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 brez panike, mam zmer flašo sabo. bom kr s flaše. mojih problemov nč ne zanima kaj je dobr pa slabo... važn da plavajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ajde ljudje uživajte ob pitju čajčka,pa kavice pa sadjevčka in seveda prevračanju flaš ,jaz moram it pa delat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.