Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 jst bi pa šla kr spat nazaj, tko da rabim dvojno kavo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 a ni dons NEdela? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Silver... , jaz bi prav TA zeleni čaj, navadnega imam doma... Selenca, dobro jutro, na en kofe, ti ga jaz naredim... Sladkor sem najprej karamelizirala, potem dodala vodo in zavrela.Na koncu, ko je kava kuhana, sem dodala mal kardamoma in pikrič vrtničine vodice... samo zate... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 jaz bi zeleni čaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kwa j zdej pipl.... men že čist dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ok, daj bravice Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 party pipl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 no se vidmo kasnej. sem se odločila da danes preživim dan v kafani... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Aiwica, enga Hajnija mi prnes! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Silver... , jaz bi prav TA zeleni čaj, navadnega imam doma... Selenca, dobro jutro, na en kofe, ti ga jaz naredim... Sladkor sem najprej karamelizirala, potem dodala vodo in zavrela.Na koncu, ko je kava kuhana, sem dodala mal kardamoma in pikrič vrtničine vodice... samo zate... Astrao hvala, glede na to da imam že nekaj borovnič v sebi (moj ima danes r. dan pijem pa jaz ) kaj pa je tale kombinacija -sliši se ful čarovniško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Arabska varianta... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 mmmmmmmm in to posebej zame že dolgo se ni nihče tkole potrudil zame tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwica, enga Hajnija mi prnes! zakaj pa jz? izvoli si ga vzet... hudič babji... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 en kakav z limonco... pa ne spraševat kaj bom z limonco Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Nino ma pa mačka js bom pa en čaj z limono Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ewo ti prec prnesem hehehehehe.... rabš še kšn aspirin? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 jest tud en čaj z limono, please Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kwa ste vsi take limone dons? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 še zmeri bolana.... :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 boščka.... boš še med? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kul, mam rada med, thanx Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 da bo mal pomagal. jz pa kr sadjevc že cel dan... da se dobr razkužm za cel poletje ... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 jaz bi pa enga bandidosa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 a dej no... neb raj en Kaos? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 a ti pa še vedno sadjevček Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.