Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Samski skor sem, potreben pa brez skor, ornk pa itak.......... :vragec: x:Dx Sam, jebat ga, maš ostro konkurenco, veš? :inocent: :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Saj danes je nek tak čuden dan...oz že zadnja dva dni !! x:Dx x:Dx x:Dx

Delam na stojnici ali kamor koli se dam...beybe čist potrebne...pa sam čudne ideje jim hodijo po glavi...! :vragec: x:Dx

Mene tud mal meče...sam nekakor mi znese se kontrolirat...! x:Ix x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Saj danes je nek tak čuden dan...oz že zadnja dva dni !! x:Dx  x:Dx  x:Dx

Delam na stojnici ali kamor koli se dam...beybe čist potrebne...pa sam čudne ideje jim hodijo po glavi...! :vragec:  x:Dx

Mene tud mal meče...sam nekakor mi znese se kontrolirat...! x:Ix  x;)x

ja sam maš prou, ženskam še bolj dogaja kot nam moškim :inocent: x:Dx hmmmmmmmm xscratchx xnckrivx xrolleyesx x:Ix

honor and respect

To niks gud, mora bit usklajeno, da res dogaja..... x:px :vragec: Hiter še nega jacka, preden grem na ta resnega jacka..... x:px x:Dx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ja sam maš prou, ženskam še bolj dogaja kot nam moškim  :inocent:  x:Dx  hmmmmmmmm  xscratchx  xnckrivx  xrolleyesx  x:Ix

Delam na stojnici...in uprašam, pač žensko, ki kupuje pri men..."če ji lahk pomagam" x:Dx jaz jo gledam v učka...ona pa mene v zadrgo...hallo ! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Pol me vse skupaj čist zmede...! x:px x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>To niks gud, mora bit usklajeno, da res dogaja..... x:px  :vragec: Hiter še nega jacka, preden grem na ta resnega jacka..... x:px  x:Dx

x:Dx :vragec: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Seal, pa drugič x;)x Ekola, da s ga natočim, oooo...pa to je un taboljši x:)x ....Jack Gentlemen x:px ....tega pa bom duplega in čistega.....no, eno kocko leda....mmmmmm x:px :palec:

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Samski skor sem, potreben pa brez skor, ornk pa itak.......... :vragec:  x:Dx Sam, jebat ga, maš ostro konkurenco, veš?  :inocent:  :vragec:  x:Dx

Skor pr men ne pali....nimam konkurence, ker se ne potegujem zate...bi bla pa res zmešana, da bi se metala za ta frišno zaljubljenim...taka koka pa nism, pa itak ti prvoščm! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>tebe pa orenk meče  :inocent:  x:Dx  x:Dx  x:Dx 

js bi pa en kofi  x:)x

A me kdaj ni????? x:Ix x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...