wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 evo takoj prinesem. A ti dam še malo žajbla not Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ja prosim! Samo, da bo pomagalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pomaga sto posto Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja ne vem morda pa res ne,samo saj veš ne pol bodo pa spet težave za domov po novem ma ta kafana zgoraj eno sobo, tko da... khmmmm... lahko si deliva postlo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 joj joj a se ti je zaletelo ja bošček Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pomaga sto posto Super, ne smem zbolet! Nimam časa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ni ekonomske računice Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni ekonomske računice Točno tako! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 A pri tebi pa je? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pri komu? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 O, Conti, kaka fajn ideja.. se ti pridruzim na kozarcu karamelnega z zajbljem mene tud neki grlo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 evo ga je ravno za eno šalco še Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 O, super Thanx P.S. ej, kaj pomeni nessuno? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, super Thanx P.S. ej, kaj pomeni nessuno? Nobody, nikakdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 za svet si nihče,za nekoga si cel svet Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ja, se mi je zdelo Saj ostalo sem dojela, sam te besede pa res se nikol zasledila.. Se mi je pa zadnjic ful fajn zdelo,ko sem eno knjigo brala, kjer so bli francoski citati.. in sem jih dejansko dojela s svojo spanscino Saj ce bi kdo na glas rekel, ne bi pojma imela, ampak bere se pa precej podobno vse tele romanske... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ja jaz sem pa ravno obratno mi je bolje poslušat kot brat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Wanessa, tole tvoje mleko dela čudeže! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pol verjetno tud govoris lazje Jaz pa vse prej, berem brez problema, ful tezke knjige, pisem tud kar OK.. sam govort.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pijače je zmanjkalo učke že podpiram z vžigalcami tako da grem počasi počasi... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ewo me ... dwojna s smetano... in prišla delat namesto tebe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ti kr. xrosex jz sem se spočila in naspala...pa dolgčas mi je že po delu tko da pejt počivat... jz pa tralalalala... sej je lih tak dan... za kej delat... xrosex zate pa za spančkat seveda... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jutro eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ma niti ne čeprav je vreme ravno za it spat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.