aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 eno stockcolo pol pa šibam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Southern Confort s švepsom pa tri kocke leda ......hvala mickeni dej izprsi se pa še zame naroč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kaj boš, lepi? A ist k jaz? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz bi pa peaches creame z gostim sokom! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Zeleni čaj. Lepo prosim Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Je že tu Mick pa spada k ponudbi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je že tu Mick pa spada k ponudbi..... Mick,thanks, tebe ne nucam ! :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 heheheh a peronospora napada..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick,thanks, tebe ne nucam ! :xx!: Ne spadam k ponudbi tipom, tak da....brez skrbi . Če me ne nucaš.....si pa sam postrež. Tak nimam časa zaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 emmmmm jest bi pa močno ohlajen breeeeeeeeezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer yessssssssssssss Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ja tu 3 ure čakaš na pijačo. Pa nič, grem kar spat. Lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne spadam k ponudbi tipom, tak da....brez skrbi . Če me ne nucaš.....si pa sam postrež. Tak nimam časa zaj.... Že postrežen...ena zajčica te je prehitela! Morda jo poznaš...prvič jo vidim ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Self service je vedno na razpolago! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja tu 3 ure čakaš na pijačo. Pa nič, grem kar spat. Lahko noč! Saj bo Mick postregel, tako da bo cool !! Ostan še mal. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Vse zajčice tu poznam Mick nima časa zdej, streže Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 mikiiiiiiii mešaj mešaj...ajde tempo..)))) a je treba pomagat? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Še enkrat prosim! Drink! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Še 3x če češ Evo, mačkica Pismo, pa tam sm malinovc pozabu postreč...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz bi tud kej.. sladkega.. za pocrkljat pa v mal boljso voljo spravit.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 aha sej druge pa ko šiša......mah si bom sama vzela......evo...šljuuuuuuuuk šljuk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paše....))))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ooo Mick sorry mal sm bil nekje drugje, emm ja isto bom kot ti, kwa že piješ? no sej nima veze, vem da maš okus pa style Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ova češpla se sam buni, kaj bi pa pila pa ne pove. Mamo tud sperma juice, se mi zdi, da bi ti pasal. Alianca, neki sladkega , cartat pa se lohk prideš k......nama Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo Mick sorry mal sm bil nekje drugje, emm ja isto bom kot ti, kwa že piješ? no sej nima veze, vem da maš okus pa style Ki s te bil bemu, se ves led stopil ......no evo Southern confort s švepsom i ledom......osveži fajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 da te neb na pesco jest...sem povedala brezeeeer..itak pa s tabo ni neč...ženska mora stvar v svoje roke vzet,da deluje kot se spodobi...hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 kdo sta zdej to vidva? ma sej sem se cel popoldne cartala, zdej treba pa se kaj naredit...Razmisljam o eni irski kavi z dvojno porcijo smetane.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.