sanjalka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 A smetanco tudi lahko dobim g. natikar ..... za v kavico..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 To ma tud mickeni čez...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sama korupcija. Tale tvoj Mickeni ima verjetno tak cenik kot notarska zbornica Slovenije Mick, daj dve pivi E, to pa mam jst čez. Kak dve? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To ma tud mickeni čez...... Pol se grem pa z njim zmenit, če nimaš nič proti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Hehehe, vi2 se kar zmenta, ustni dogovor ma posebej rad, kolk vem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, vi2 se kar zmenta, ustni dogovor ma posebej rad, kolk vem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>E, to pa mam jst čez. Kak dve? ...ja, a ti ne boš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 žejna.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ja, a ti ne boš? Aja, k sm se ti upal pomislit, da mene vabiš ....no, tepa dajmo 3 pire, k je tud aiwa žejna... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 A jst sm pa vosk? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jeeee pIVO.... mnjamamamamammaammmmmmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 aiwa daj piva , hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pive za dvojčice in dvojčke..... pikicaaaa pIVO.... lalalallaaaa nazdravljot Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ooo, kva s pRozorna.... tjenks...nazdravljot, na gud lovljot! Mwa, srčika moja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 sej se mi res skoz vid.... a veš da vidm svoje žile???!!! heheheheh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 js bi se ga napil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi se ga napil Tii vš pijanc ratu! a, kle maš moj pir, men ne paše, bom raj breezerja...ananas...mljaska! Shake it, shake it....like a polaroid picture....heeeeeeeeeeeeeeeeey yaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ajd Seal, ta pa se ga vlijva, pa bova kako o dilemah rekla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pol bosta pa spet vse prešlatala, k bosta pijana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Brez dileme! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Brez dileme! Sm vedla, da morm kej pokvarjenga napisat, pa boš spet nazaj v svoji koži in dobre, nagajive volje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd Seal, ta pa se ga vlijva, pa bova kako o dilemah rekla..... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Pikica, tud ti se nama neš izmuznla..... Seal, no kako dileme......posel, prijateljstvo, bejbe, dopust.....al kak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Čist potihem in po prstih ghrem mimo vaju...psssst, sej me ne bosta opazla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, tud ti se nama neš izmuznla..... Seal, no kako dileme......posel, prijateljstvo, bejbe, dopust.....al kak? ma vse sej veš ko gre hudič srt gre na ta velk kup.. tko pravjo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.