Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 MickMash Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane, jaz tole tvojo sol skoz po malem grickam.. si ti cist ziher, da je to OK... Če ti ne bi pasala, je sigurno ne bi lizkala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Iiii, to je pa tko lustkano ime kaj bi lahk zmesal pod tem imenom? neki v mini ozarcku, sladkega in mocnega... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če ti ne bi pasala, je sigurno ne bi lizkala saj cokolada tud pase, pa sladoled, pa cigareti, pa ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj cokolada tud pase, pa sladoled, pa cigareti, pa ... Meni tudi vse to paše. Ampak, dokler je nisem imel, nisem niti vedel, da mi paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Bo ze Itak se ne maram odpovedovat stvarem, ki mi pasejo.. no, pa sem se eno vec nasla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ta ti bo dala v ravnotežje vse ostale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 A ste že odprli ... eno kavico bi? Mick o dogovoru z Mickenim pa bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tyna 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Pismo folk, a vi nis ne spite? Klele v tem lokalcku se dogaja pa dogaja.... Mene pa vceraj tisti sok polozu. Mick le kaj si not primesal? Danes bom pa kavico z VELIIIIIIIIIIK smetane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Mick štrajka...kle mata kofeta....z veliiiiiiiiik smetane.... Tyna, mick je opasn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Tyna, to se ti do kelnarja vlegavalo..... Kapučin bi ........pa eno vlko skledo ljubezni..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 A ni nikogar? Nekaj za žejo bi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 js pa neki sladkega Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 En Irish Cream za korajžo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Irish Cream for you..... Jack for me......salute....vso srečo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Evo eno rundo, za mačka, naj počiva v miru Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Enga Jacka s ledom, čistga, za zaključek dneva.... Kdo tu? Nema nikog, ajd...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Po dobrem kosilu se bi prilegla ena dobra turška kavica....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jaz bi tut eno kavico Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 No, pol jo pa skupaj popijva.....Jaz bi še nesladkano limonado, da me malo osveži..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 nekej veselega za pojest Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jaz bi pa eno dobro ledeno kavo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jaz bi pa čaj z medom Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 en burger Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 limonado bi fulll mrzlo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.