Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Hvala Seal.Človek lahko vedno računa nate. xDDx

Evo, jaz sem ti pa zrihtala eno dobro limonado po mojem okusu, z veliko leda, pa brez sladkorčka...... :palec:

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

ooooo hvala koki, ti pa si res eno prijazno dekle,heheh :palec: x;)x ah tud cukr je laho js ne gledam ne te stvari kokr ene ženske k naročijo kofe z velik smetane pa natrenom, hehehh x:Dx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>ooooo hvala koki, ti pa si res eno prijazno dekle,heheh  :palec:  x;)x  ah tud cukr je laho js ne gledam ne te stvari kokr ene ženske k naročijo kofe z velik smetane pa natrenom, hehehh  x:Dx

He,he,he....meni so tudi take ženske hecne. Jaz pač že od nekdaj pijem limonado brez sladkorja, pa kavico tudi, kar črno in brez sladkorja-mi je tako najbolj všeč.....Pač, ne obožujem preveč sladkarij....Razen,ko me prime, pa lahko pojem tudi pol čokolade x:px

Na,tukaj imaš še malo sladkorčka za limonado.... xDDx

Smisel življenja je največja sreča

Eno vročo čokolado bi! x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...