kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 jaz pa en osvežujoč limonin sladoled..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 evo koki sladoled sm ti zrihtu moje limonad epa še ne še Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Hvala Seal.Človek lahko vedno računa nate. Evo, jaz sem ti pa zrihtala eno dobro limonado po mojem okusu, z veliko leda, pa brez sladkorčka...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 ooooo hvala koki, ti pa si res eno prijazno dekle,heheh ah tud cukr je laho js ne gledam ne te stvari kokr ene ženske k naročijo kofe z velik smetane pa natrenom, hehehh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooooo hvala koki, ti pa si res eno prijazno dekle,heheh ah tud cukr je laho js ne gledam ne te stvari kokr ene ženske k naročijo kofe z velik smetane pa natrenom, hehehh He,he,he....meni so tudi take ženske hecne. Jaz pač že od nekdaj pijem limonado brez sladkorja, pa kavico tudi, kar črno in brez sladkorja-mi je tako najbolj všeč.....Pač, ne obožujem preveč sladkarij....Razen,ko me prime, pa lahko pojem tudi pol čokolade Na,tukaj imaš še malo sladkorčka za limonado.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 huuaallaa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Jaz bi pa čaj in neki za grlo prosim Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 evo čajčka za grlo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 En čajček z medom in limonco zate. Meni se pa lušta en dober koktailček z melono popit..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 jaz bi nekaj pila.kdo časti? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi nekaj pila.kdo časti?Seal!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 No, potem pa na Sealov račun....Eno limonado, prosim.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, potem pa na Sealov račun....Eno limonado, prosim.... Jaz pa ti jo rade volje postrežem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa ti jo rade volje postrežem ! nesladkano prosim. Kaj pa ti? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nesladkano prosim. Kaj pa ti? Zelen čaj ! Preveč vodke je bilo v igri ta wikend... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Izvoli zeleni čaj.....Jaz ga pa pijem vsako jutro-moj običaj :palec: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 js bi pa en kakav pa michelle bi mel zravn sebe za mizo, hehe (k vidm da si lih tle ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ja pa bi kavico Silver, a ti že imaš kavo ...... pa ne grizi, če ti jo prinesem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Silver Zame pa nekaj, da me v boljšo voljo spravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 dobro jutro! js bi pa eno kavico pa en čik zravn (matr da mi nau pršlo v navado ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 nekaj za srčne bolečine... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Nino en poseben napitek zate .....pomaga ziher... pa tudi jaz bom kak požirek naredila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Eno vročo čokolado bi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jst bi pa enga krepčilnega sokca... ananas kokos bo v redu... Contesa...čokolada zate, sokc zame...teli kelnarji dons spet štrajkajo, pa raj sama postrežem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaz bi pa en čaj, da se mal pozdravim Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.