Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Meni pa sladko paše x:px Zadnjič sem pila belo vročo čokolado z okusom turškega medu :yumy: mhmmm,kako je bila dobra! :palec: x^x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Se jaz bi mal posedela.. Pa enga zelenga cajcka, brez vsega bi prosila.

Spustila zdajle eno predavanje, ne da se mi vec.. ze tri dni nimam niti urce zase. Tko da zdajle.. do pol 12h.. cajcek, LNF, pa nohte si bom nalakirala. x^x Tko.

Pa ribe tud komaj cakajo, da jim vodo zamenjam.. :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

čebr kave pliz! Močne, črne

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Heh, cigumigu, s tabo bi pa jst zlo rad mal pokramljal..... x;)x x:)x

Pismo, komi sm ta čeber sm privleku.... :switz: ....evo, Cosmica x;)x

Alianca....zeleni čaj......No, te pa rečmo kako.... :palec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, tis prjatu x:Xx Hvala

Ti kar kramljaj z vsemi, jaz itaq rabim samo kavo...čist sm parter...mogoče mi mal telovadbe ni bi škodilo.... :inocent:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dance Cosma....al pa kaj frišnga....

ej Levičeva naredila čudež x;)x tak da sem ti jako hvaležna xsrcx

maš en čeber kofeta v dobrem, sam ne vem kak ti ga bom prvlekla, ker sem tui čist down x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Heh, cigumigu, s tabo bi pa jst zlo rad mal pokramljal..... x;)x  x:)x

Pismo, komi sm ta čeber sm privleku.... :switz: ....evo, Cosmica  x;)x

Alianca....zeleni čaj......No, te pa rečmo kako.... :palec:  x:o)x

ja...lahko bi se lauro iz teme "zakaj rabi cas" povabli na en kofe,da se mal sprosti... x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Lia, a ni no tale moja šivilja res ena xwizardx ji bom prenesla pohvalo, bo vesela x^x

(jaz pa tudi, da si ti zadovoljna)

Sem se odločila mal pospravljat, sem ravnokar natočila Muscolo v odtok, pa v wc-čistila za tja.....imam še 15 min brejka x:Dx oh kako se jest to dobro lotim....bo9 treba res eno zadensat....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:2src: naša rakica tehtnica je bla blažena...men se je pa skor scufal zravn...

pa ne pitaj...kaj je blo šele pr frizerju....ko smo to uštimal..so se hotel še name spravt...sem rekla, kdor je grd je grd, sem bla z živčki čist na konc...

Mi je čist škorpijon vn vsekal :o|o:

Vesni sem pa obljubila, da ji slikco prinesem, še sama je bila vesela, da je ratal x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...