Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Na, bejbi, čajčka...z zdravilnimi primesmi, da boš bolš ...men pa 2 dcl coca cole pa 1 dcl pivičke....kok sm žejna....glu glu glu...aaaaaaaaaaaa...kok je blo dobr...sm ga kr eksnla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>že spet? že iščem primerno temo ampak se mi niti ne da pisat. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaz bi pa kozarček prijetno ohlajenega šampanjčka, prosim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>huh, jst bi tudi Potem pa kar celo steklenico za naju.Bova že spili, ne? ČIN-ČIN! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 js tud Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js tud Izvoli......Pol boš pa spet mel mačka Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izvoli......Pol boš pa spet mel mačka ma ne bom, bom v pivsko formo pršou, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne bom, bom v pivsko formo pršou, hehehe Potem ti pa ode športna kariera Še eno steklenico za nas? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem ti pa ode športna kariera Še eno steklenico za nas? ah moja športna kariera je že mimo, rekreativec sm pa še vedno lahko skos, pa kak maraton bom tud še odtekel heheh ma dej kokica nalij šampanjčka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Izvoli....., je tak fino ohlajen....paše, a ne?Joj, jutri nas bo pa glava bolela, jaz moram pa zgodaj vstat..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Meni pa sladko paše Zadnjič sem pila belo vročo čokolado z okusom turškega medu mhmmm,kako je bila dobra! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 dobro jutro...tako lepo jutro ,da grem kr kavico v miru na vrt spit,v svoj koticek... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jst pa bo en kapučinčk.....pa vidim 2 stola, bi jst mal prisedu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Se jaz bi mal posedela.. Pa enga zelenga cajcka, brez vsega bi prosila. Spustila zdajle eno predavanje, ne da se mi vec.. ze tri dni nimam niti urce zase. Tko da zdajle.. do pol 12h.. cajcek, LNF, pa nohte si bom nalakirala. Tko. Pa ribe tud komaj cakajo, da jim vodo zamenjam.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 čebr kave pliz! Močne, črne Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 valda kamot,bomo kej povedal.. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Heh, cigumigu, s tabo bi pa jst zlo rad mal pokramljal..... Pismo, komi sm ta čeber sm privleku.... ....evo, Cosmica Alianca....zeleni čaj......No, te pa rečmo kako.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Mick, tis prjatu HvalaTi kar kramljaj z vsemi, jaz itaq rabim samo kavo...čist sm parter...mogoče mi mal telovadbe ni bi škodilo.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 dance Cosma....al pa kaj frišnga.... ej Levičeva naredila čudež tak da sem ti jako hvaležna maš en čeber kofeta v dobrem, sam ne vem kak ti ga bom prvlekla, ker sem tui čist down Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, cigumigu, s tabo bi pa jst zlo rad mal pokramljal..... Pismo, komi sm ta čeber sm privleku.... ....evo, Cosmica Alianca....zeleni čaj......No, te pa rečmo kako.... ja...lahko bi se lauro iz teme "zakaj rabi cas" povabli na en kofe,da se mal sprosti... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Lia, a ni no tale moja šivilja res ena ji bom prenesla pohvalo, bo vesela (jaz pa tudi, da si ti zadovoljna) Sem se odločila mal pospravljat, sem ravnokar natočila Muscolo v odtok, pa v wc-čistila za tja.....imam še 15 min brejka oh kako se jest to dobro lotim....bo9 treba res eno zadensat.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 naša rakica tehtnica je bla blažena...men se je pa skor scufal zravn...pa ne pitaj...kaj je blo šele pr frizerju....ko smo to uštimal..so se hotel še name spravt...sem rekla, kdor je grd je grd, sem bla z živčki čist na konc... Mi je čist škorpijon vn vsekal Vesni sem pa obljubila, da ji slikco prinesem, še sama je bila vesela, da je ratal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A lahko še meni eno kavico pa veliko dobre volje zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Kavca može.... ...dobra volja......hm.......ne obljubim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Mick hvala ..kavica je super za dobro voljo pa.. bo že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.