Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jao, tolk se mi roke tresejo, da si se nohtov ne morem nalakirat Mogoce bi rabla kej mocnejsega od zelenega caja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Sanjalk, me že mal v dobro voljo sprav, da sm super kavico skuhal.... Alianca.....a čva enga Jacka ruknt? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalk, me že mal v dobro voljo sprav, da sm super kavico skuhal.... Seveda si super kavico skuhal pa s takim nasmehom si jo postregu, da moram bit boljše volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Alianca.....a čva enga Jacka ruknt? Ma ja.. pa ga dejva. Sej gre lahko samo na boljs Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 sam da ne bos pol aliana sl na furo. meni bi pa mickec lahko prnesu eno ledeno kavo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi tudi rabla kavo. Pol pa res grem do zdravnice. .....toooook se mi ne da.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Evo.....ledena kava za cigumigu , enga jacka za alianco, pol jacka zame (mam mickeno alko pavzo, k me sam zmede :xx!: ), pa še kavica za wibico Tak, to sm zdej porihtu.....še rab ktera kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Še eno kavico prosim... pa tudi nasmeh če se da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi pa en bananin sokec! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi pa kej sladkega.... Contesa, sokec zate....banane pa nisem narezala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa kej sladkega.... Contesa, sokec zate....banane pa nisem narezala Prav, imam raje celo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 My kind of girl! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 hja zdle bi pa res ena dolga kava z mlekom pasala... mmm Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>My kind of girl! Jp! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Evo, Mushi, še en kofetk zate, da prideš k sebi... Jst pa še zdej nism nč sladkega dobila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 js pa rabm sam cukr, dobesedno cukr, sm čist spraznen,mislm glikogenske rezerve hmmmm bakljavo maste? hehehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 pikica thnx za prijazno postrežbo.. ga že šnjofam kofetek... še mal.. pa bo ne sam virtualni, tud realni.. sam domu se še odvlečem. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi pa eno kavo, jo potrebujem, mi manjka kofenina Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 jaz bi pa nekaj da se končno pozdravim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 kaj lepega... a lahko natakarco? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi pa na hitrco eno pivce za živce (brezalkoholnega), potem pa grem nazaj med knjige...... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Učiti se, učiti se in še enkrat učiti se....kdo je že rekel to? Tito. Campari juice, preden grem v life! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Joj,a kompot tud strežete tukej? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ja jaz bi ga tudi ananasovega Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ajde, Wanesi, jaz te častim en čajček z medom, ko vem, da si prehlajena..... Jaz pa bi, jaz bi pa kar eno limonado..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.