wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ok super samo pazi da se ne nalezeš imam malo hujšo obliko kot si jo imela ti Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Campari juice, preden grem v life! Da se ga novš natolkla! Jutr je šiht! Jz bom pa enga Courvesierja pa v topu kozarc prosm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Pametno, da se te bacili ne primejo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Zmer skrbim za preventivo, pa bacile že v kali zatrem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Pametno pametno,vidiš jaz pa ne zdaj pa mam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Probi, mogoč pa vsen še kej rešeš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ah je že prepozno zdaj pomagajo samo še zdravila Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jebeš rcnije, ponavad ti še kero drugo težavo povzročjo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja saj je res samo tokrat ne gre drugače Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Sej se boš kmal pocajtala! Zdele pa enga z mano rukn, za lahko noč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 jah samo jaz bom kar čaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ma pust čaj, mal ga srkn,bo prec bolš pulz! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 mah veš kako je zdravila pa alkohol :xx!: no good,bom jaz danes kar čajček pa bova tole drugič not prnesla Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Kak češ! Sam še bol primejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ok ok če nočeš,pa nič Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jz že hočm, sam ti nočš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja pa ti pravim da drugič Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Zmejeno! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A sm se zmotu, pa pršu v doldajalnico? K pol bi eno mucico naroču, sicer pa 2 dcl pira za lahko noč.....no, ke dobim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ja to pa je pomota Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Torej......dobim mucico? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ne lahko pa pivo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi pa sladoled....,..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Mucice trenutn ni na zalogi! saj ne tiste k bi jo ti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.