Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Lukavo to ti men odgovoru No, te pa pivo, plosm.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Kerga boš? Vrjetn Laško? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz še pa vedno brez sladoleda.......... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Evo,Koki,mix vseh vrst k jih mamo, s čokoladnim oblivom in jagodo na vrh! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo,Koki,mix vseh vrst k jih mamo, s čokoladnim oblivom in jagodo na vrh! O, jeeeee.....z vsemi dodatki..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jp, tko da.....začni lizat.....mogoče kak dodatek, za začetek? Mah, tripl, te bom presenetu pa bom zelen Union.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hehehehehe, a kr zeleno flaško? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Vsaj neki k Laško.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, jeeeee.....z vsemi dodatki..... Hvala, full je dober.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ice cream al dodatek? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ice cream al dodatek? Oboje.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oboje.... Jihhhaaaaa,to se traži! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da se ga novš natolkla! Jutr je šiht! Jz bom pa enga Courvesierja pa v topu kozarc prosm! .....pass the Courvesier..... ...no a nam boš že povedu kera deklica je v tvoji ikonci... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hej folk Kaj dogaja? Jaz bi tud kaj spila.. cist dehidrirana... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....pass the Courvesier..... ...no a nam boš že povedu kera deklica je v tvoji ikonci... Ooo, wibica Tista k jo je mel se je men na hipe nekam sumljiv znana zdela.... Ajd reci alianca, kva bi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jagodni sorbet.. za ohladit, pa posladkat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Uuu, kul, si mi lušte nardila, tepa jst tud nem pira, bom kar 2 prnesu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Aliana! Pismu ti si pa tut mogla met fajni obisk, da si tok vesela! ....jz se tut ne morem pritoževat nad mojim..... O Mick! ....tista k jo je mel...? ....ne vem kero je mel prej... aja "Elektro" Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Je ni več,Ribika, zdej sm kr js! heh ne smem, bi mi glavo odprla, že tko je neb smeu met na ikonci! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana! Pismu ti si pa tut mogla met fajni obisk, da si tok vesela! ....jz se tut ne morem pritoževat nad mojim..... Hja, zal ni bil obisk, je sam 5 minut na ulci trajal (uh, kok se to smesno slis) O, fino Mick, pa se z jagodko na vrhu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 @Triple......mhm... sem mogla refreshat stran, da sem vidla novo. Mi je še vedno tisto kazal. ...sam.... no offence... je blo lepše videt tisto... ...tebe se tle tko nič ne vidi.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Se strinam da je lepš no gledat sam že tko sm cviku, čeprov sm jo mal rezu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 O keri fotki to govorite? Me nc jasn.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hehe.... Men tud prejšnja triplova ikonca bla bl všeč, ne morm pomagat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jah, jz sm jo vidla na ikonci Aliana... zdej pa vidimo njega. Kaj je zaj to, jaz sem žejna.... ...tko lih ko grem kmal spat... baje Claritine uspava... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.