triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A hočte, da jo dam nazaj al kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A s že kaj naročla? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz bi tud fotko vidla Men se pa ful se ne spi.. sem sele prejle domov prisla.. Sem ta prava nanny zdaj Pazla tamalo do pol 11h, ful fajn. Pol je blo pa tko fajn toplo, da sem se sla kar se mal po mestu prevazat Pa me je svez zrak cist zbudil Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A hočte, da jo dam nazaj al kaj? Jst se tu diplomatsko vzdržim odgovora..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Pa ja... pass the Courvoisier.... http://www.wagnerur.hu/itallap/jpg2/courvoisier_initiale_extra.jpg Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Evo, te že natikam .....mislim, ti že natakam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 She`s back! Bi ga stanku s tabo Ribika, sam za jutr ga pršpariva,mam še en deu dons, tak da ne morm drinkat! Noč, beybike! Čau Mick! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 LOL Triple, če ne smeš dat v ikonco.... pol pač ne dat ne... .....čeprav res ne razumem zakaj ne.... kaj je tu narobe.... saj za nas je to samo ena iz plakata.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja,ja, ta definitivno bols Nocko, xxx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ...pr men ma še vedno nekega tipa gor.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 YESYES Triple! Lahko noč Mick, osveži stran.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz tud grem proti postelji.. se mal knjigico brat.Nocko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hehehe Ajd, nočko....fajruuuuuuuuund x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Mhmm,kaj ste pa imeli tukaj? Eno belo kavico z veliko pence in ne prevročim mlekom, pa lahko je malo čokolade na vrhu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Mučke, Conti! Jaz bom pa en capuccino pa enega bom potegnila! Mi diši navsezgodaj! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Jaz pa bi eno limonado , sem žejnaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Ok ste verjetn že ble postrežene, sam to me še zanima.....a je katrin že kazga potegnila ? Bil action day, bom enga jacka, valjda.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 kamilico plis Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Huh,jaz bi pa zdele nekaj mrzlega....kakšen leden čaj prosim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Neki sladkega prosim Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Mmmmmmm.... Malibu-Sprite..... ....končno mal boljš volje.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mučke, Conti! Jaz bom pa en capuccino pa enega bom potegnila! Mi diši navsezgodaj! A zvečer ti pa ne? En martini bianco bi! Je bil kar naporen dan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zvečer ti pa ne? En martini bianco bi! Je bil kar naporen dan! Kadarkoli! Še meni en martini, potem pa grem gledat Preobrazbo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 jaz bi pa eno ledeno kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi pa eno ledeno kavo mmmmmm...js tud Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.