triple x 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kadarkoli! Še meni en martini, potem pa grem gledat Preobrazbo! Mhmmm,miška,men tud paše, da mi Misam te! Pa ikonca z azurne Od kdaj te pa plastika zanima? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 neki proti utrujenosti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 dobro jutro jaz bi eno kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Tudi zame eno belo kavo in pogovor! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jst bi pa neki zmiksanga sadja...al pa sadno kupo....mmmmmmm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 vas mal postrežem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 S tok mečkov, da me je vse minil! :xx!: No, se bom vseen potrudla zate! Kak si , mali? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ja postrežba je zelo hitra to lahko pričakuješ od tako klepetavih natakarjev ane prideš mal klepetat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Evo mene....na brzino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Meni pa limondo prosim, pa veliko , sem žejna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 eno cockto.... pa hitro.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Evo posebi zate Cockta Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 hvala hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 evo kristi, zdaj sma oba pisala fiziko (jaz žal 2 - ne me tepst ElNino ) tak da evo ti plačam drink Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 limonado bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>limonado bi Jaz tudi prosim, brez sladkorja in veliko leda..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 evo z veeeeeeeelikooooooooo leda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo z veeeeeeeelikooooooooo leda Hvala, mi tolk paše, ker sem šele dobro prišla s teka. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Sladoled z dvojno porcijo smetane,pa moška kolenčka, na katerih si bom malo spočila! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ma si pridna ,jaz pa še kar malo poležavam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ajd, moška kolena za katrin , sladoled pa bo treba ponj poslat...... Ki je suhceni, da se mal razgiba? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd, moška kolena za katrin , sladoled pa bo treba ponj poslat...... Ki je suhceni, da se mal razgiba? Ali si prepričan? Ne odgovarjam za posledice! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jaz tud ne! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud ne! Ne vem, kje bodo bolj očitne! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ne vem kdo jih bo bolj čutil...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.