lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 meni žestoko....danas če bit zemljotres Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> meni žestoko....danas če bit zemljotres yeah baby! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Seal, nič ne skrbiš za pijačo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 opa, ke pa je kelnrca, a dej no, men prihaja oz. prihajam v element pa se mi ne da še za pjačo skrbet, ajt grem še eno rudno iskat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 bo treba kam drugam zavit.... žeja je huda reč mejte se ..grem pogledat, če je še kje kaj odprtega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> opa, ke pa je kelnrca, a dej no, men prihaja oz. prihajam v element pa se mi ne da še za pjačo skrbet, ajt grem še eno rudno iskat jah ne vem no,vsak gre enkrat iskat ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah ne vem no,vsak gre enkrat iskat ne ja, ja, jaaa sej že grem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 uh s tabo pa ni za pit grem kar na en čik v saloon Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh s tabo pa ni za pit grem kar na en čik v saloon še žou ti bo, hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 a si kaj reku,k me ni blo tukaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd, evo....ledena kava za mulčka , belo kavo za Melodie ......no, pa jack za Micka Čisto pozabla na to kavo. Skočla do sloona in me je tisti dim totalno zmedel. Bi šlo še enkrat belo kavo? Svežo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 hmmmmmm, verjetno sm se s steno zgovarjou.. ma grem zej pa res vun v real pub med ljudi... lepo se mejte lubčki moji, heheheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd, evo....ledena kava za mulčka , belo kavo za Melodie ......no, pa jack za Micka mulčka :!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 uživeeeeeeeeeej Seal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmmm, verjetno sm se s steno zgovarjou.. ma grem zej pa res vun v real pub med ljudi... lepo se mejte lubčki moji, heheheh ajd uživaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 pijanica... sobota zvečer js pa tko sam bo kdo kaj pil? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 kaj ti prinesem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ja, saj sem jaz Kaj lahko dobim bandidos ICE Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 tu maš kozarček, pa zabrenkaj eno pa bomo že trije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Nič alkohola za behija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tu maš kozarček, pa zabrenkaj eno pa bomo že trije Evo grem po kitaro... pa dajmo mal kšno zapet... sprejemam glasbene želje... pa tud drgačne želje tud Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tu maš kozarček, pa zabrenkaj eno pa bomo že trije ja, naj da kako rok sceno <{POST_SNAPBACK}>Nič alkohola za behija mak koa da nič, saj pa lahko pijem - recimo da Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 kaj jaz tudi dobim kaj za pit al ja Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Te bom mami zatožla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 jah odvisno če mamo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.