Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz bi pa sedaj nekaj osvežilnega,recimo gin tonik,pa kakšnega moškega,da me pošteno zmasira,potem bom pa še jaz njega! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ekola.....virtualni gin tonik, virtualni moški, virtualna poštena masaža.....komplet ponudba u našem kafiču, ha Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 O,Mick kako strašno prijazno od tebe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Saj to blo čist spontano, se nism nič trudu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz bom pa kar en Don Penignon naročila! Za posebno priložnost! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Mick je prezaposlen sedaj,kajne Micki?! Ti bom jaz postregla. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Oho, lepo! Te zanima za kakšno priložnost gre? Še nihče ne ve! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Tell me! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Evo še jagode.... No, da slišmo, Katrin.... Ksantipa, kdo pa me zapeljuje.........ups........zaposluje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Udobno sediš? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ..a jst? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Udobno sediš? O,ja!Ti kar pljuni. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Samo pazita, če padeta, nisem nič kriva! Februarja bom mamica! Upam samo, da bo že riba, ne kakšen vodnar! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 SUPER!!!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 a se da dobit kaj za pit Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hiter še en šampanjc al pa dva, na to se pije!!!! Kdo pa je, bo ata? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 xxx made in Paris! Jaz lahko samo eno steklenico spijem,moram malo pazit nase! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Kul, sta mi všeč vidva, sta posebna modelčka Čestitam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Thank`s! Triple je začel tako tulit, da sem skoraj oglušela juhuhu,da se razumemo in takoj vprašal, če že vem, kaj bo? Malo zgodaj je še za to! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 .......no, pol pa še lohk mamo kako lnf ohcet. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Se hoče na Norveškem poročit, meni pa to ne diši! Bi se raje v Ljubljani, pa pravi, da ne more vzeti toliko dopusta, zdaj , ko je job še svež! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 No, saj če vama ni fejst pomembn, da se pred rojstvom otroka, se lohk tud po...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 On se hoče zdaj, jaz bi se kasneje! Pa bo verjetno kar po njegovem! (vsaj enkrat) Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Hehe, to tko je, v nepomembnostih odločate ve, v pomembnostih pa mi! Ajd, ruknva še enga...... Ki je zdej toti tripl, da nazdravmo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Verjetno že mrtvo pijan! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.