julijana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Saj, vem da so otroci naše največje bogastvo...samo čez vikend v dvoje(ko je akcija joka ipd...v polnem zagonu) GA NI!!!Naj ti (vama) bo v pričakovanju čarobno in naj nitke ljubezni spletejo mrežo, ki bo zibala in varovala vašo družinico Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj, vem da so otroci naše največje bogastvo...samo čez vikend v dvoje(ko je akcija joka ipd...v polnem zagonu) GA NI!!!Naj ti (vama) bo v pričakovanju čarobno in naj nitke ljubezni spletejo mrežo, ki bo zibala in varovala vašo družinico Se podpiše spodaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katrina, čestitke!!! ........wiiiiiiiiibiiiiiiiiiiicoooooooooo!!!!! Ja, ribica bo! <{POST_SNAPBACK}>Ja,s podpisom na zanimivem mestu. (ampak pravkar mi je na misel prišlo še nekaj,nek drug podpis) Ti kar! <{POST_SNAPBACK}>Saj, vem da so otroci naše največje bogastvo...samo čez vikend v dvoje(ko je akcija joka ipd...v polnem zagonu) GA NI!!!Naj ti (vama) bo v pričakovanju čarobno in naj nitke ljubezni spletejo mrežo, ki bo zibala in varovala vašo družinico Zelo lepo si napisala tole, hvala res! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se podpiše spodaj ! O, hvala Santi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 oj! a mas cigarete s sabo? En mi je tako zapasal zraven bambusa! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 uh ne lohk gres pa v kadilnico ksnga nafehtat Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Katrina cestitke Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 tanaja, sicer ne kadim(več), ampak ...danes sem prav take volje...maš ti kakega? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Pa še enega Smileta zame, potem grem pa ninat.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja kokica dobra ideja izvoli,jaz bom pa bandidos Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Wanesa, ajd ČIN-ČIN!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kokica čin Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Še eno rundo za naju Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja sploh nebi bilo švoh Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Katrina vse naj za deteta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Dobro jutro vsem eno belo kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro vsem eno belo kavo bi pa še zame eno plis samo meni črno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ok,že delam za oba Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok,že delam za oba ii hvala kak si dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 evo sem prinesla še rogljičke Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo sem prinesla še rogljičke Hvala jooj, zdaj pa moram it v šolo no ok, fajn se mejte Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 ja pohiti da ne zamudiš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 U Katrina čestitam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>U Katrina čestitam Ja jaz tud... ce je res... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.