tammy 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Tut moje čestitke Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Jst bi tud eno belo kavo... preden se resno posvetim učenju Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 A un tripl model si že pršu mačka zdravt? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Neki alkoholnega Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Za tolažbo eno goro čokoladnega sladoleda. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Jaz pa še eno porcijo čokoladnega..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 jaz bi pa en jack kola Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Še en čokoldani sladoled zame... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ker ne morem spat, bi pa jaz en vroč kakav, ki me bo uspaval.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 eno kavico prosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 dobro jutro jaz bi tudi eno kavo,ampak belo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Strong black coffe......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Evo Behemoth666, pa wanesa , pa Mick... vsak svojo .. pa še jaz bom eno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ooo, sanjalka thx. No, tepa rečmo kako ob kavici.....a vas jezi kdo kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Mick malenkost .... vi se kar izkašljajte ...jaz poslušam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Eno ledeno kavo prosim!in kako boljšo muzko gor, tale bucm bucm je čist offdaj en reggae za totiga Štajerca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 kava, kavica, pa seveda se pol litra vode.al pa raje cel vrcek, da nau treba veckrat hodt. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 ooooooola,tko na teraso,noge na mizo in cik v gobec in kelner -pivo prosm Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooooooola,tko na teraso,noge na mizo in cik v gobec in kelner -pivo prosm Se opravičujem, mlada dama...ni nbenga kelnerja kle, a lahko jest postrežem? Izvolte...joj, kok vam noge smrdijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 ti bom dala jst,kdo pa mislsh da je tle shef?!nj,nj....miiiiiiiick,hitr pivo,tle me ena zeza da mi noge smrdijo.psss...mladina pokvarjena,bemu... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Joj, pardon šefica... vas nism spoznala, k mate novofrizuro...mickeni v skladišču koktejle meša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 ja ja,bomo she vidl kaj bo s tvojo placho zdej pa prosm lepo to pivo ,pa she tortille zravn za grickat Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Joj, gospa šefica, pa ne ta mesec, k gre ful težko...rabm plačo Tuki mate pivičko in tortilje...nej vam tekne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, gospa šefica, pa ne ta mesec, k gre ful težko...rabm plačo Tuki mate pivičko in tortilje...nej vam tekne... naj ti bo,drugich bosh ob takih izjavah pa morala she noge oprat-moje seveda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 U, smene konec...kr nej ti jih kak drug opere...bejbi, šibam Fajn bod! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.