kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Izvoli. Zgleda, da še samo midve drživa tole kavarno pokonci, da ne propade.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 oooooooooo Santos dan Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame pa pol litra čokoladnega mleka Kako, da ni glasu o meni...halo ? O, glej kdo se je zbudil...Izvoli, mlekca zate.... x:Xx Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooooooooo Santos dan A to na ikoni si ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izvoli. Zgleda, da še samo midve drživa tole kavarno pokonci, da ne propade.... Ne bo propadla...don't worry !! Danes je nedelja...večina je v Mignionu v Portorožu...zato je bolj malo folka...jebat ga, konkurenca ! <{POST_SNAPBACK}>oooooooooo Santos dan Večer Kako kaj,je kaj novega na obali ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, glej kdo se je zbudil...Izvoli, mlekca zate.... x:XxHvala mami, jaz bi še... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes je nedelja...večina je v Mignionu v Portorožu... Večer Bom prišla enkrat pogledat ta vaš lokal....Sliši se tako "fensi šmensi" Še eno kavo zame.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala mami, jaz bi še... Posebej zate še enega čokoladnega mlekca....od MAMI!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Kako kaj,je kaj novega na obali ? Nimam pojma,veš ti Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Bom prišla enkrat pogledat ta vaš lokal....Sliši se tako "fensi šmensi" Še eno kavo zame.... Pa ni veš...čist preprost lokal...sam imajo najboljši sladoled na obali in tud tortice so kr fajn...še posebej sadne... Ti kr pridi...bomo šli skupaj z Waneso...baje časti ona !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ma kaj so dali v primorske ma daj pa sem jim rekla da ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Posebej zate še enega čokoladnega mlekca....od MAMI!!!! <{POST_SNAPBACK}>Nimam pojma,veš ti Jaz še manj...saj zadnje čase se potepam po štajerskem...baje tam so ženske zelo pekoče...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom prišla enkrat pogledat ta vaš lokal....Sliši se tako "fensi šmensi" Še eno kavo zame....Pa ni veš...čist preprost lokal...sam imajo najboljši sladoled na obali in tud tortice so kr fajn...še posebej sadne... Ti kr pridi...bomo šli skupaj z Waneso...baje časti ona !? Wanesa a res? Potem pa prec pridem..... p.s. pa saj lahko častim tudi jaz Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Kokica, jaz častim večerjo... Če prideš seveda...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 vidiš Kokica namesto da bi bil kavalir in častil on Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokica, jaz častim večerjo... Če prideš seveda...!? <{POST_SNAPBACK}>vidiš Kokica namesto da bi bil kavalir in častil on Sem že dal opcijo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sem že dal opcijo ! ups,sory nisem vidla Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Uh, nekaj zamujam....Če pride tudi Wanesa, si upam še jaz prikazati.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ja saj veš da pridem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh, nekaj zamujam....Če pride tudi Wanesa, si upam še jaz prikazati.... <{POST_SNAPBACK}> ja saj veš da pridem Kdaj pa ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ja, kdaj pa? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Nič, popila sem, zdaj grem pa teč, da prepucam telo. Wanesa, Santos, imejta se še naprej lepo.... Pa pridkana bodita Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, kdaj pa? Kdaj bi načrtovala pridet na obalo...? da vaju peljem na večerjo...pomožnosti bo uletel tudi Stane, saj me je mal prej klical in je rekel, da enkrat v kratkem pride na obalo, tako da... !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ja enako Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič, popila sem, zdaj grem pa teč, da prepucam telo. Wanesa, Santos, imejta se še naprej lepo.... Pa pridkana bodita Lepo se imej !! Te bova pogrešala, do takrat pa se bova crkljala, dokler se ne vrneš...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.