astra 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Mick, mi ne rabimo, mi smo spali, zdravo živeli...itd, itd... Jaz bi en čaj pliss, nekaj, kar me bo zbudilo in spravilo v boljšo voljo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Hehehe, mujcika , si mi bila te dni kdaj mal prebliz, da bi sam zdravo živela..... Dober, te pa na čajčka....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ihh, seveda sem, kaj ne veš kolk mineralov in vitaminov ma vino... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ...ma ja, se ga bom zdej mal izognu, da ne fašem hiper-vitaminoze Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Sami kroniki klele Jst bi pa.....hm, hm....pomarančo...pol pa sendvič ( kruh, majoneza, mortadela in sir....tazga mam najraj! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ka maste palačinke v tej kafani? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Glede na to, da sem v službi, bi mi zdajle pasala ena dišeča kavica..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 oj kokica se ti pridružim pri kavi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 enga takratkega bi Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jz pa pršla še na en čajčk... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pozabla si do konca napisat...pa še na en čvekc s pikico....na čajčka, srček...kako si, lubica moja? A boš kej hit ženo pustila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 lubca moja... s mau zahtevna ratala? hehehe... sam kuko nej ti člouk reče ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 One red bull whisky, please Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Limonado zame...prosim. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>One red bull whisky, please Zame pa Red Bull Vodka ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 joooj, kaj bi lahko meni nekaj dali proti utrujenosti, ker sem tak zmantran Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Dišečo duplo kavico zame potem se grem pa pod marš učit..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 En "extra large" sladoled zame, da si malo odpočijem misli...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 jaz bi pa eno belo kavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Wanesa zdravo, izvoli kavo.Kako si? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ja saj veš da če čvekava in pijeva kavo je to pol super ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Danes sem ze eno kavo, pa me je res fino zbrihtala. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj veš da če čvekava in pijeva kavo je to pol super ne Seveda, upam le, da si pametno izkoristila včerajšnji poseben večer Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 he he Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he Vesela sem zate..... Častim pijačo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.