El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Evo, tlele se bom postavil pa malo winkal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Meni se pa zdajle pije Union..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 evo Kokica izvoli jaz bom pa bandidosa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ej, jaz pa imam danes post. Pa spomnila sem se ravno, ko sem spraznila tole steklenico. Pa kaj, sem prekinila, še eno prosimmmm...Pa zate Wenesi Bandidosa...Danes bova pa dobre volje, ne? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, jaz pa imam danes post. Pa spomnila sem se ravno, ko sem spraznila tole steklenico. Pa kaj, sem prekinila, še eno prosimmmm...Pa zate Wenesi Bandidosa...Danes bova pa dobre volje, ne? chesa vse ene ne rabjo...de so dobre volje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> chesa vse ene ne rabjo...de so dobre volje zlomk Daj, daj, pa mi smo ti lahko tudi drugaće dobre volje..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Dej Akkhut, enga Guinnessa me časti, kva je zdej to, a bomo kej pil, al nč??! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej Akkhut, enga Guinnessa me časti, kva je zdej to, a bomo kej pil, al nč??! kuko si vedla, kaj mam v roki zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kuko si vedla, kaj mam v roki zlomk Ja sej, sm vedla, da je zame...... hvala!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Joj, Aakhut,jaz bi tut en pir... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, Aakhut,jaz bi tut en pir... Astra ti si kr nared pir-e.....iz vrechke zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Evo, babnice danes padamo na pir....Zate en tinaI in zate astra.....A smo babe ali nismo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..A smo babe ali nismo? se chlouk vchasih res vprasha.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kokica, thx zdajle pa res paše... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> se chlouk vchasih res vprasha.... zlomk HEHEHEHE Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ti se dalje sprašuj, me pa uživamo ob piru... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Ha ha Astra,si mi snedla z jezika Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha ha Astra,si mi snedla z jezika a dlako zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Mater jo dober, še eno rundo za nas..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mater jo dober, še eno rundo za nas..... de ti nau jezik otrpnu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mater jo dober, še eno rundo za nas..... Ja grem jaz zdaj iskat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> de ti nau jezik otrpnu zlomk Si želiš, ne? Ne na se ti sekiraj za mene ...A ne vidiš, da mi še bolj gladko teče..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja grem jaz zdaj iskat dej she za astro kerga najt.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.