kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Wanesa pa že pod mizo leži....... Taxi prosimmmmmmm...... :vragec: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wanesi, še eno rundo za naju? Ja seveda,prosim,ej Kokica nisem pod mizo,sem šla na wc Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja seveda,prosim,ej Kokica nisem pod mizo,sem šla na wc Aha, si si šla napudrat nos, ne? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja če ti je pa že v glavo stopilo,pa si me polila,ja a se ne spomniš več Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja če ti je pa že v glavo stopilo,pa si me polila,ja a se ne spomniš več Oh. pa res, mal se me je pa že res prijelo....Še dobro, da pride taxi po naju..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ma ne,daj greva raje štopat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 poglej ju d drinkerki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne,daj greva raje štopat Sem koj ZA.....Prej pa še eno rundo......MAMMMA MIA!!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja pa sem ti rekla da se pridruži aiwa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Zdaj sva pa sami ostali................. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 A misliš da sva tako grozni,da nihče noče zraven Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 kr mislta si... jz vaju skoz opazujem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja od daleč ne Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr mislta si... jz vaju skoz opazujem O, ti lisička ti....Zdaj še pa ne greš spat. Post gor ali dol, eno pijačo še zate...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Jst bi pa še en bambus (z enega ravno domov prišla:) ) Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 sej nimam posta... sem u sredo prekinla.. zarad izpita... pol dons... sem se pa premislila... sam sem bla kr pridna... samo zdravo jedla... edino kokice sem si zvečer spekla dejte eno pivičko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej nimam posta... sem u sredo prekinla.. zarad izpita... pol dons... sem se pa premislila... sam sem bla kr pridna... samo zdravo jedla... edino kokice sem si zvečer spekla dejte eno pivičko Eto, ena pivička zate, pa en bambus za Ajdo.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 sm ga zeksala... zdej pa grem... pa vaju tud gledala nam... k ne vidm več dobr.. pa bi se mogla preveč matrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 no pa hvala bogu izvoli aiwek ajda evo še zate bambus Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 pa zame še nekaj, saj vseeeno kaj, glavno, da me jutri glava ne bo bolela...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ja pa dajva midve še eno rundo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Sreča, da ti jutri zjutraj spiš...... Kaj pa jaz????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ja te bom zbudila Evo Kokica Aiwa naju lahko pelje domov Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Pa, ne greva še domov, saj vozi taxi.....Še eno rundo za naju....Wanesa, zjutraj me pa le zbudi, velja??????? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ok velja,pa še eno rundo,mah veš kaj prinesem kar dve Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.