wanesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Ma ti mi bereš misli,evo grem iskat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Wanesa, si že našla tistega Bandidosa.... Jaz bom od žeje umrla Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 ja kaj grem še po eno rundo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Zdaj pa še eno tortico pred spanjem....Si za?Pa kaj potem, če je poletje pred vrati....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 seveda sem za Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Potem pa en velik kos čokoladne zame in zate....Izvoli....Pa da veš, nisem jaz pekla, ker sem za te reči bolj levoroka..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Lej jih sladkosnede, js bi pa eno ovnico hehe kokica a mas kaj smetane? js mam jagode... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Ninči, en kup smetane je ostalo prej od kave...Izvoli, ampak samo, če mi daš kakšno jagodko... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 mmm eno jagodko na tvoje ustnice socna rdeca, tele so domace ves mm pa tko lepo disijo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 mmmmmm,kako so dobre Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 oh zate sam najboljse... mmm dej smetanco gor ja hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 jaaaa, to mi deli Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 pa se mal cukrcka potrest cez.... kaj bova pa pol k zmanjka jagod? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Potem jih boš pa šel v sosedov vrt "narabutat" Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Dober dan a danes ni nobenega tu Eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Eno kavico Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 js sem sosedu cel vrt pospravil.. pa ni vec jagod Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 jaz sem pa nameravala zvečer pridet na jagode Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> js sem sosedu cel vrt pospravil.. pa ni vec jagod Ej, Ninči, prihrani še kakšno jagodo zame.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 ne babmus bi danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Jaz pa bi Bandidos-Ice Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 bandidos ICE Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 evo izolita dva bandidosa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.