El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 lej jih to jutranje gospodične js bi en kakav, pol grem pa kšn kosil skuhat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Jaz bi pa jagodni frape... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ma dobiš frape evo servirano z nasmeškom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Hvala. Kaj nisi včeraj rekel, da ti je jagod zmanjkal? Pa še tiste češnje si nam včeraj ponujal, pa jo potem pobrisal....Ej, NINČI, NINČI..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 a je ostalo še kaj zame Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Žal ne...Wanesi, daj nareži še ono polovico lubenice od včeraj. Je v hladilniku..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ok,ok že režem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ura je taprava....kr en perchek zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 kerga piješ? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 uvozhenga... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 kokica kaj pa bova midve Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Midve vsaka enga Bandidosa ICE, za aakhuta pa enga uvoženga....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 že nesem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Midve vsaka enga Bandidosa ICE, za aakhuta pa enga uvoženga....... no...torej dobim lashkega zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ja saj sem ti ga že prinesla Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj sem ti ga že prinesla che je pa taprava ura...pa techeeee.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no...torej dobim lashkega zlomk Ne, če hočeš uvoženga potem dobiš Nikšičko pivo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, če hočeš uvoženga potem dobiš Nikšičko pivo...... chefurskega pa zhe ne :xx!: raj clo union zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 pa saj sem ti prinesla laško Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Pa saj si hotel uvoženga, zdaj ga pa pij....škode pa že ne boš delal....prepozno, je že odprt....drugače pa rože zalij...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa saj si hotel uvoženga, zdaj ga pa pij....škode pa že ne boš delal....prepozno, je že odprt....drugače pa rože zalij...... ROZHE......z nikshichkim ....HA!!!!...te bojo zdele vegiji napadl uvozhen je tut iz shtajerske....to prouzaprou poleg parih dobrih pichk iz ptuja edin dobr kr majo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Še enga z našega konca-Laško na moj račun.......Pa mal pazi na besede...... A nisem jaz skoraj malo predobra..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.......Pa mal pazi na besede...... bom jst pr obchevanju s tabo raj kej drzzga pazu k na besede.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Besede včasih povedo več........ WANESI, si še tukaj? A si še za eno rundo? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ja Kokica seveda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.