wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 no vidiš tako se govori boš pol lažje delala a boš laško al ledeni čaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a boš laško al ledeni čaj Ti spet ono foro od včeraj? Aiwi, da ji ne boš nasedla..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 kam se ne bom vsedla? hehehe t rdečo flaško bi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ne Kokica ti mene sploh ne razumeš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Razumem, razumem......potem bo pa Aiwi na koncu še jutri na zdravniškem kolcala.....Znam ja tebe "tico dok si jaje bila"......Aiwi, pazi se Wanese, je opasna, čeprav ne izgleda....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 šibam jz gledat stargate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Kokica kam si šla,daj prinesi še eno rundo no Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Malo sem bla v telovadnici....zdaj bo pa pasal en Bandidos ICE....Wanesa, še zate eden..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hej pa ne bova mešale no jaz bom kar jack kolo naprej Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jst pa kr se en bambus Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 A je že odprto? Eno limonado bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Jst pa eno belo kavo, rabim Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa eno belo kavo, rabim jaz tudi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Čaj, vroč Čaj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Čaj za santosa, pol pa še ostalim js bi pa hm nč nebi.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 hit en per...pa ne mrzu.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Evo, en ledeno mrzl pir za aakhuta ....pa jack za Micka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 En ledeno mrzel Bandidos ICE zame..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 En cuba libre prosim za začetek Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ajda, izvoli....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 kokica hvala! Pa še tebi bandidos ice cheers Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ajd, sm si glih natoču jacka s puno leda.......živi bili nikad umrli.... ...to ena naša mal z maligani podkrepljena Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kokica pa Wanesa kake avtarčke mate waiter bring me water, da se mal ohladim pr takem razgledu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Nino zate kar eno vedro vode... Jaz pa si kavico privoščim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 uhja se mal polijem z vodo za kake dva deci pa tud spijem uhja tele lunatke... me grejejo pa že tko je poletje sej pozimi paše, ma zdele je pa downrigth vroče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.