El Nino 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 evo vam jagodke sveže nabrane posebi za vse kvarnarje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ninči, jaz sem prva na vrsti........, s smetanco prosim Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Joooooooooj, kok so dobre... ka pa zdej, k sm vse pojedla? pa sej nism bla jst, no.... (okol ust se obriš, Pika!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 hja vsak k ma smetano dobi še eno jagodo zraven, in pol k pojeste lahk pridete še... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Hej Ninči kaj pa jaz Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 lalalaa... še en čajček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Eno ledeno kavo Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 bandidosa bom danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 jz pa kakav Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Evo Aiwek,kakavček zate Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ooo hwala. kok si ti fajn dons bom šla pa verjetno zgodej spat... sem neki zaspana pa sej prov.. morm zjutri zgodi vstat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ja jaz tudi bom šla kmalu,sem malo crknjena od sonca,sem bila popoldan na plaži Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 blagorček... dobr kakavček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 sem ti hotla dat še smetano,pa je ni več Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ne sej kul... k mi je že tko slabo od vsega cukra... sm se najedla enih sladkarij prejle... hehee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jst bi pa en čajček, mal me grlo boli... kašljam pa to ... sej bo bolš Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jaz pa kar ledeno mrzel Bandidos Ice.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kokica se ti pridružim enega na hitro Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 O,Wanesa, midve pa že dolgo nisva takole.....izvoli ledeno mrzel je.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Mal prej iz Mignona, pojedel dve tortice; Tiramisu & Čokoladno tortico in sladoled; poljub. Zdaj bi mi pasal en kakaw pred spanjem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 To mi deli he he ja že dolgo,sem te že kar pogrešala Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal prej iz Mignona, pojedel dve tortice; Tiramisu & Čokoladno tortico in sladoled; poljub. Zdaj bi mi pasal en kakaw pred spanjem ! Ma, zdaj mi pa že lušte delaš ......sladoled:poljub? Kaj ti to beše? Aja, vroč kakav zate Santi...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To mi deli he he ja že dolgo,sem te že kar pogrešala Jaz tudi tebe...upam, da mi je vse odpuščeno.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Enga Jacka bom .....hvala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Kaj pa je bilo nimam pojma Evo še eno rundo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.