cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ...te dni sem kr naprej nekje brez kofeta.... Zdej mi ga je pa v službi zmankal.... Še sreča.....da mamo tole kofetarnico tulele.... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 eno kavo bi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Jaz bi pa eno limonado, z veliko ledu Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Zdejle bi pa najrajš eno belo kavo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa eno limonado, z veliko ledu jaz tudi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Enga Jacka z eno kocko ledu... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js predlagam tiste vetrnice na strope k je ful bolš od klime,ne rataš bolan.pa časopise mormo met pa kšne tarok karteloh bi mel rezervacijo plejsa tko k babice za svoj prostor v klopi v cerkvi pa skos bi moral met neki za grickat Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 js bi pa eno juice vodko plis Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Wanesa, častim Bandidos Ice, pridi......je ledeno mrzel.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 jst pa kr eno stockcolo, rabm zdejle... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Evo mene opet ....stockkola......za boljše razpoloženje pa to.... .....pa en jack zame.......evo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 evo... hvala Mick je že bolš vsaj mal... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Mick Jacka je zmankalo mamo pa Ballantines a bo vredu? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 V sili muhe je... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 dobr da ni našga vragca danes hihi muhe cele, mick odžejan hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nekaj leeeeedeeeneeeeega Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 bo gru bolu... dej raj neki samo hladnega... sej zdej še ni tolk vroče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 he morda ne pri tebi,tu je pa hudooooooo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 aja? ewo pol pa prec enga icea prnesem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 boš ti tudi enga ane Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 jah.... sej se nima smisla upirat bom bom Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 evo prinesem jaz za obe Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 A se da v temu kafiču tud kaj plesat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hej Ninči a ti bi pa plesal Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.