kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Mickeni, jaz ga pa postrežem tebi, da ne bo naš triplček preveč utrujen od dela..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Kero boš,ledenko al uno k zavija? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Če pa ne smem baje..... Aja, na drink pelat si mislu......hm....težka izbira. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva Wanessa, kok boš šele obračala oči k bom not! Ja pa saj zavijam že v naprej ,ki nič od tebe Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, sej tud če ti topuga prnesem, ga daš lohk mal bliz sebe, pa bo zihr zmrznu! Ja,ja,imam ledeno srce...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Kva Wanessa, kok boš šele obračala oči k bom not! Ja pa saj zavijam že v naprej ,ki nič od tebe Ja,fuck, če mi pa celibat grozi! <{POST_SNAPBACK}>Ja,ja,imam ledeno srce...... Huh,brrrr,sm kr vedu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 ajde prinesem jaz en drink za vse Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Ajd, prnes, pa fajn bi blo, da nas postrežeš mal pomanjkljivo oblečena, tko za filing, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Huh,brrrr,sm kr vedu! Sem vedla, da si jasnoviden.... Daj še enega toplega Bandidosa prines....., da naum žeje otepala...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 he he tole je kavarna ne pa slačilnica,pa že itak imam čisto mokro majico Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Sm slišu, da kr hajca pr vs. Wanessa ene sexy kopalke s tangami mej gor! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Mah, bomo dopisal kako dejavnost pa bo, ti kar, brez skrbi, lohk tud gola, bomo že porihtal, da ne bo blemov.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Pobča, zdaj se pa malo ohladita prosim, da vaju ne bom potem morala hladit z ledom.......,ko bo sila.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 he he kaj pa če imam tam ene sto kil : (hecam se) evo sem prinesla kar steklenico jacka za micka in zame,pa curvesieria za tripla Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pobča, zdaj se pa malo ohladita prosim, da vaju ne bom potem morala hladit z ledom.......,ko bo sila.... Se lohk kr ti mal na naj uležeš, bo hitr zebst začel! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se lohk kr ti mal na naj uležeš, bo hitr zebst začel! Tvoj riziko, če boš globoko zamrznjen......za več mesecev..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 je pri nas tako vroče da vročina kar puhti od mene tako da nič bat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj riziko, če boš globoko zamrznjen......za več mesecev..... Mam prakso, nč bat! <{POST_SNAPBACK}>je pri nas tako vroče da vročina kar puhti od mene tako da nič bat Sej se ne, komi čakam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 pri nas je pa prav prijetno hladno, po dežju ... bi pa kr že spet eno stock al pa jack colo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam prakso, nč bat! Imaš večkrat opravka z ledenimi ženskami?????Aja, Norveška pa to..... A bi ti prinesu že ta Bandidos,ker drugače boš odpuščen..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Ekola Bandidos, jack kola, mickeni ....ups, to mi je slučajn pobegnil..... Ajd, na zdravje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ekola Bandidos, jack kola, mickeni ....ups, to mi je slučajn pobegnil..... Ajd, na zdravje Sem že mislila, da bom od žeje umrla...hvala mickeni Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Eh, to pa ne, saj vem, da je treba rožce zalivat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Rožca zalita,.....zdaj pa grem res Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 No, te pa pejd.... A še kdo kaj če, k če ne, grem jst tud počas.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.